Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

24 de setembre de 2018
0 comentaris

Google AdWords promociona els seus anuncis de trucada

Per a aquelles persones que desitgen obtenir més informació de la que es mostra i obtenir-la de la mateixa veu dels anunciants, Google AdWords ofereix el servei de trucades anuncis per poder tenir major accés  directament amb l’empresa que ofereix el producte o servei .

Google va realitzar proves sobre aquest mètode i els resultats van llançar que la taxa de clic pot augmentar en un 10% amb els anuncis trucades, permetent conèixer que el que les persones volen actualment , és informació via telefònica i trobada directament des del dispositiu mòbil.

Això genera un gran alerta als anunciants que eviten col·locar informació extra, aquest mètode de trucades directament des de l’anunci, estalvia significativament temps de recerca d’informació de les persones, generant resultats molt positius per als anunciants.

És per això que les dades del teu negoci online sempre han d’estar actualitzades davant de qualsevol eventualitat que sorgeixi. A causa d’això tots els anunciants tenen actualment les següents extensions que ja comptaven els anuncis trucades: ubicació geogràfica, trucades i fragments estructurats. Totes aquestes extensions complementaran els anuncis que utilitzin la funció de trucades.

Els beneficis que porta per a Google AdWords els anuncis de trucada

Aquest nou mètode de fer publicitat on apareix el número de telèfon el qual està associat a l’empresa generadora de l’anunci és el màxim, ja que l’usuari no haurà de treballar doble per contactar ala anunciant i conèixer millor sobre els beneficis que ofereix el seu negoci.

Google AdWords facilita dia a dia la forma d’anunciar productes a internet, ja no has de indagar molt en el lloc web per conèixer les dades de contacte del lloc, els quals ja es veuran reflectits en la llista de resultat dels motors de cerca.

No només debò informació descriptiva del producte, sinó també tindràs informació de la ubicació geogràfica que està directament connectada amb Google Map i amb tots les aplicacions que Google ofereix, com Google My Business i si posseeix perfil a Google+ obtindràs informació complementària.
Ja no hi ha límits per a les petites i mitjanes indústries, per als emprenedors, per als que inicien un negoci a la cotxera de casa o en la seva pròpia llar.

Google és la millor eina disponible per fer arribar les teves idees, la teva marca, els teus productes i els teus serveis a tot aquell que ho necessiti, sense importar que equip faci servir o on sigui, coneixerà sobre el teu negoci online,segons indica la experta en seo barcelona judith sauch i certificada en google adwords oficialment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!