Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

14 de maig de 2022
0 comentaris

Evolucio del linkbuilding

El Linkbuilding és un dels factors de posicionament que continuaran sent importants el 2022. No obstant això, has de saber que Google cada cop és més estricte amb aquest factor de posicionament. Tingues en compte que, encara que facis servir enllaços d’alta autoritat, ara Google amb els seus algoritmes amb intel·ligència artificial avançada és capaç de detectar quan un enllaç està posat allà de forma artificial i no natural.

Lamentablement lintercanvi denllaços és vist com una tècnica blackhat el 2022, encara que aquests enllaços siguin de qualitat i autoritat.

Recordo que el mateix John Mueller, Webmaster Trends Analytics de Google, va afirmar el 9 de juliol del 2021 que Google detecta quan s’estan intercanviant enllaços, fins i tot si són d’alta autoritat i estan d’acord amb el contingut.

Així que, en endavant és preferible evitar la pràctica dintercanvi denllaços, mentre que altres pràctiques com els articles de convidats han de moderar, perquè Google no ho concep com a antinatural.

 

L’evolució de les cerques per veu

Les cerques per veu no només segueixen augmentant, sinó que han anat evolucionant:

Val destacar com el 2020 es van vendre 150 milions d’assistents de veu pertanyents a marques com Alexa, Siri Google Nest i Cortana.

Els grans cercadors com Google volen aprofitar al màxim aquesta tendència mitjançant la cerca per veu assistida per la intel·ligència artificial.

Segons dades provinents del mateix Google, el 27% de la població utilitza les cerques per veu mentre que el 58% dels consumidors la fan servir per trobar informació local.

Les compres per veu són una altra gran tendència el 2022, s’espera que arribi als 40 mil milions de dòlars aquest mateix any.

agencia seo

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!