Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

17 de maig de 2018
0 comentaris

Evita les sancions de Google

Evita les sancions de Google

Google és el motor de recerca per excel·lència dels usuaris del món. La seva capacitat de recerca i resposta ha superat els altres motors de recerca que existeixen. A més, ofereix una gamma de productes i eines pensats en la satisfacció dels seus clients empresarials. Però això no t’eximeix de rebre sancions de Google segons un consultor seo

Google ha estat sempre un defensor pels seus usuaris i, juntament amb això, exigeix ​​als propietaris de llocs web poder fer el mateix. En cas de que aquests caiguessin Google ha preparat una sèrie de sancions que els allunyarà de rebre guany alguna. També els evita ser visibles a la web, truncant-los les opcions de sortides que ofereix. És per això que les sancions de Google no es poden buscar per vostè, per això cal crear estratègies SEO que ajudin a millorar la relació amb ell.

Aquestes situacions en el passat no eren així. Anteriorment els llocs web es feien i es desavenien a Internet, generant caos i conflictes als usuaris. Google era el principal responsable ja que era el que va decidir qui mostrar. Però els seus nivells de seguretat eren vulnerables ja que no comptava amb els seus algoritmes. Des de fa més d’una dècada aquest motor de recerca va decidir canviar les coses i va posar en cintura als seus portals, que es van fer cas o es va deixar definitivament a Internet.

Les sancions de Google no et ajuden en anda

Les sancions de Google no són com les d’un col.legi o acadèmia educativa. Es tracta de sancions severes que fan que la teva pàgina web deixi de ser el que era. Però això passa si els teus delictes o incompliments de normes són greus i continus. Per això, Google utilitza una sèrie d’animals anomenats algoritmos que avaluen cada instant la seva pàgina web, si ells troben el fora del normal, se’t avisa a través del teu coreo electrònic. Si la situació continua una segona notícia apareix, deixant clar que no hi haurà més.

A més d’això, si està en desgràcia amb aquest motor de cerca, de segur la vostra visibilitat a Internet s’acaba, almenys a Google, el motor de cerca amb un percentatge de 90%.
Como ves no tracta d’una opció fàcil. Si entris en disputa amb Google estaries perdent la visibilitat del 90% dels usuaris del món. És un tema que jo particularment no deixaria a un costat i tractaria d’estar en pau amb Google.

https://www.seowebconsultora.es/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!