Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

25 de setembre de 2018
0 comentaris

En què consisteix Google Post i per què va sorgir?

Si ets dels que encara no coneixes amb exactitud el que és Google Post, aquí t’ho expliquem d’una manera molt senzilla perquè sigui de fàcil enteniment. De forma igual al llarg de l’article parlarem de la seva funció i surgiment en el món de la tecnologia.

Aquesta novedosa innovació de Google, no és més que una eina destinada a crear contingut en els resultats de cerca i per tant és vist com aquell servei que va donar un gir a la forma en què es mostren aquests resultats.

Però, per què se li dóna molta rellevància, si han existit moltes aplicacions destinades al mateix? Doncs per una senzilla raó; Google Post és diferent al restant d’eines similars perquè no tens que generar contingut en un bloc esperant obtenir un bon posicionament SEO, sinó que també pots crear-lo directament a Google, sense necessitat de crear un portal per transmetre la informació.

D’aquesta forma es poden escriure articles de fins a 14.000 caràcters, en els quals, també es poden incloure formats audiovisuals, com vídeos i imatges.

Però, potser et preguntis, ¿per què i per què creus aquesta nova eina de Google? La mateixa va ser creada per mantenir a l’electorat i als polítics comunicats durant el procés electoral i per aquest motiu, inicialment, només podia ser utilitzat pels actors polítics.

Si no sap per què serveix Google Post, aquí t’ho expliquem

Dosi que és una eina relativament nova Molts són els creadors de contingut que encara no tenen coneixement sobre ella.

Google Post s’ha creat amb l’objectiu de permetre als usuaris de Google My Business generar continguts relacionats amb els seus productes i serveis de forma ràpida.

El procediment de publicar continguts i fer que arribin a l’audiència es simplifica i es fa més senzill. D’aquesta manera, el usuari podrà arribar d’una manera més directa als seus seguidors, sense tenir que dur a terme tot el procés de posicionament SEO tal i com indica un consultor seo.

Un altre aspecte de gran importància sobre aquesta eina és que el text i els arxius que desitgeu col·locar, es mostren juntament amb una altra informació rellevant sobre el negoci, com pot ser la seva ubicació o horari. En definitiva, gràcies a aquesta eina molts dels problemes relacionats amb el posicionament SEO desapareixen.

Font informativa posicionament web SEO :agencia seo barcelona CEO judith sauch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!