Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

3 de setembre de 2018
0 comentaris

Els Plugins per SEO més funcionals

Els Connectors per SEO s’han convertit en les noves eines del SEO per optimitzar més fàcilment el posicionament dels seus llocs web en els diferents portals de recerca. Aquests complements permeten agregar-li una nova funció més específica a una altra aplicació que bàsicament busquen reduir la mida de l’aplicació i estendre les funcions principals.

En l’actualitat existeixen eines que tenen la tasca principal de desenvolupar certes funcions per fer molt més atractiva una pàgina web o un portal amb contingut específic. Entre aquest grup d’eines es pot esmentar a una molt gran i que és usada per gran part dels especialistes SEO, com ho és WordPress; que és un sistema de gestió de continguts o millor conegut com CMS, que bàsicament està dissenyat per a la creació de qualsevol lloc web sense importar el seu contingut.

Representa un dels CMS més populars del món dels continguts web, i principalment això es deu gràcies a el fàcil que és d’usar, la seva llicència i les característiques particulars que té com a gestor de continguts. Addicionalment altra de les seves particularitats és que té una gran quantitat de desenvolupadors i encarregats de programar en el seu nucli Plugins per a la comunitat sencera.

Aquests Plugins per SEO  segons un consultor seo, permeten que la navegació i creació de continguts sigui molt més senzilla, que sigui més alternativa i que la creativitat permeti usar totes les eines necessàries per fer optimitzar un lloc en els cercadors.

Com el posicionament és avui dia una cosa essencial per atraure més trànsit a les pàgines web, aquests processos d’optimització es fan més senzills amb la instal·lació de Plugins. En el cas de WordPress que és una de les plataformes més gran, hi ha molts que atorguen certs avantatges i desavantatges.

Un bon Plugins ha de tenir certes opcions per als usuaris; com ho són l’edició de Títol i la Descripció de qualsevol pàgina web, ja sigui directament a la pàgina com d’una forma més generalitzada. També hauria de permetre l’edició de meta robots de qualsevol pàgina, ja sigui a la pàgina en si o per tipus de pàgina a nivell general.

 

Hauria també permetre la generació de metes d’Open Graph com l’edició d’aquestes a nivell de la pàgina. Així mateix una bona Plugins permetria notificar l’autoria a Google. Com també poguessin permetre la inserció de codis de seguiment i validació.

També seria ideal que es puguin realitzar la reescriptura d’URL on es pugui eliminar tant la categoria com les etiquetes en les URL d’etiquetes i categories. Així com també la redirecció continua a http o https.

En el cas de WordPress compta amb certs Plugins per SEO que compten amb una o més opcions de les esmentades anteriorment. Per exemple el Plugins Yoast; permet modificar el títol i la descripció a nivell de la pàgina i igualment permet establir certs patrons depenent del tipus de pàgina. Es pot restablir els valors de la meta robots individualment i a nivell de la pàgina; també genera les metes d’Open Graph i permet seleccionar la imatge que es mostrarà quan es comparteixi en els mitjans socials.

Per la seva banda el Seu Ultimate; té les característiques molt similars al Yoast, permetent bàsicament el mateix, addicionalment aquest afegeix un camp en el perfil de l’usuari perquè sigui col·locada el compte de Google i poder compartir l’autoria; igualment es poden instal·lar nous codis per a la verificació tant de Google com Bing.

No obstant això el All In One SEO té encara certes mancances, que el fa estar una mica per sota de la resta dels Plugins més populars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!