Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

19 de març de 2019
0 comentaris

El món del Màrqueting

Molts en el món del Màrqueting vine al SEO i el SEM com a rivals quan en realitat la seva cohesió pot servir per al creixement substancial d’una petita o mitjana empresa en qualsevol tipus d’indústria. Aquesta combinació, freqüentment debatuda, ha de ser valorada basant-nos en la seva importància i el que cadascun ens proporciona.

El SEO és un sistema de tècniques i estratègies que té com a objectiu principal augmentar el trànsit tant en qualitat com en quantitat a través dels motors de cerca i és molt necessari per a consolidar a la teva empresa davant la competència.

Invertir en l’externalització del SEO és important perquè les pràctiques digitals que es fan servir per aconseguir millors posicions en els cercadors són molt complexes. No obstant això, pots començar amb passos importants pel teu compte. Per exemple, amb la creació d’un perfil de Google My Business per tenir presència en les recerques locals. Aquest servei de Google permet afegir en una fitxa tota la informació rellevant de la teva empresa i és especialment útil si el negoci té una adreça física on els clients poden acudir. Un altre pas important que podries avançar mentre decideixes contractar els serveis d’una agència SEO és investigar i conèixer als teus clients: com són, com busquen els productes o serveis que ofereixen, quines són les empreses que més visiten al web. Això t’ajudarà enfocar la teva estratègia i millorar els continguts de la teva web emprant paraules claus en títols i textos descriptius.

No podem deixar de banda la creació de perfils a les xarxes socials i la gestió constant d’aquests perfils per arribar i connectar amb la teva audiència. En aquest procés és important que emmarquis aquesta estratègia dins de pla de màrqueting de continguts que inclogui un bloc. Els blocs ofereixen informació que els clients busquen i els connecten de manera immediata amb els productes o serveis que ofereixes.

El SEO enfortirà la teva presència a Internet, farà la teva web més fàcil d’usar pels clients i rastrejable pels motors de cerca, atraurà més trànsit i aportarà al teu negoci taxes d’exposició i conversió més altes com indica un seo barcelona.

 

SEM

Mentre que el SEO es consolida i els seus mètodes ens fan guanyar trànsit orgànic, el Màrqueting en Motors de Recerca el fem servir com a estratègia per comprar el trànsit que la teva web necessita o per fer-se visible enmig d’una forta competència. Molts parlen del SEM com un esforç pagat per aconseguir trànsit i del SEO com un esforç gratuït i la veritat discrepa molt d’aquest concepte ja que tots dos requereixen inversió de temps i diners.

El SEM s’implementa en plataformes publicitàries com Google Ads o Bing Ads i empra tècniques de pagament per clic en recerca basada en licitacions, publicitat display, vídeo i retargeting. Amb la recerca pagada la teva empresa pot obtenir trànsit a l’aparèixer en posicions top en els resultats dels motors de cerca, això resultarà en major nombre de visitants i més leads o vendes. Un dels beneficis del SEM per a petites empreses és que permet arribar a un púbic que està interessat veritablement en el producte o servei que ofereixes i amb campanyes avançades podem arribar fins i tot al públic que es troba en fase informativa, comparativa o en fase transaccional. A més, el SEM et donarà el poder de competir amb empreses més grans, controlant la despesa i obtenint resultats.

El SEO i SEM produeixen resultats importants individualment, però tenen una finalitat comuna: obtenir trànsit al teu web. Aquest objectiu ha de ser valorat a l’hora de planificar el teu pla de màrqueting i molt més en buscar una agència especialista en SEM i SEO que t’ajudi a assolir els teus objectius de negoci. La interdisciplinarietat et donarà una base sòlida de coneixement i un equip unificat que redundarà en majors beneficis.

La unió acurada del SEO i el SEM garanteix un creixement sostingut i èxit a llarg termini de la teva empresa.
https://mentedigital.es/agencia-seo-barcelona/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!