Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

8 de desembre de 2019
0 comentaris

El Marketing Online per el voluntariat

Els voluntaris de màrqueting online ajuden a les organitzacions per construir i mantenir la seva presència online. Són col·locacions son valiosament creixents per a les petites organitzacions en l’estranger, ja que la seva presència online és un procés de salvament per a les seves diverses fonts de finançament i el seu cost més sòlid, que determinarà millor la seva organització des del punt de vista financera.

Els voluntaris amb habilitats en disseny web i optimització de motors de cerca poden ajudar a les organitzacions amb el desenvolupament de les seves activitats web i ajudar a millorar els seus resultats de cerca. Els voluntaris que es demostren escrivint poden ajudar a través dels blocs i arribar a la comunitat dels blocs. Els escriptors també poden ajudar a redactar i enviar enviades comunicades sobre el tipus de treball en què participa a l’organització. Voluntaris amb experiència oberta a la creació i edició de vídeos poden ajudar a crear activitats per al lloc web de l’organització i el canal de YouTube. Incloure els voluntaris sense formació o experiència formal que pugui aprofitar el seu coneixement general dels mitjans socials per ajudar a les organitzacions a millorar i gestionar els seus continguts de mitjans socials.

Com es pot veure, els voluntaris de màrqueting online poden tenir una àmplia gamma d’antecedents i habilitats. Bàsicament, qualsevol persona amb un fort domini de l’anglès i un bon sentit dels mitjans de comunicació social pot tenir un impacte força dramàtic per a una organització, fins i tot en un període de temps força curt como indica el equip de voluntariado internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!