Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

2 d'agost de 2022
0 comentaris

Eines de seo

1# Google Analytics
És l’eina indispensable que tot marketer i SEO ha de conèixer. Amb ella podràs fer anàlisis i veure el rendiment de la teva web, obtenir informació sobre les conversions de les visites així com informes d’anàlisis tècniques (publicitat, xarxes socials, contingut, etc…).

Les 20 millors eines SEO gratuïtes que sí o sí que has de conèixer – GA 1024×577
2# Google Search Console
Una de les millors extensions que Google us pot oferir. Permet eliminar URLs i backlinks negatius de la teva web, entre d’altres. A més, ofereix informes detallats sobre les anàlisis de cerca, els errors de rastreig i les cerques de la teva web.

Les 20 millors eines SEO gratuïtes que sí o sí que has de conèixer – sc01 80ca5d19 3e16 48e1 9ec3 a93bc7f3f0fa
3# Google Keyword Planner
És una de les eines SEO gratuïtes més pràctiques per trobar paraules clau. Les keywords són un element essencial de SEO. Ens ajuden a posicionar millor la nostra pàgina web fent que els algorismes dels motors de cerca vegin el contingut duna pàgina com a rellevant i dinterès per als usuaris. Amb aquesta eina no només trobaràs suggeriments de paraules clau sinó informació sobre la freqüència amb què es busquen i els canvis al llarg del temps.

Les 20 millors eines SEO gratuïtes que sí o sí que has de conèixer – GKP 1024×569
4# Google Trends
Amb Google Trends podrem detectar quines tendències de cerca es donen a nivell nacional i internacional. Aquesta eina permet observar quines són les cerques més actives en funció de la zona geogràfica, les llistes de tendències o els vídeos més vistos a YouTube.

Les 20 millors eines SEO gratuïtes que sí o sí que has de conèixer – Google Trends 1024×615
5# Google Page Speed
Un dels aspectes essencials per millorar lexperiència de lusuari és augmentar la velocitat de càrrega, que també servirà per millorar el teu posicionament web o SEO. Amb aquesta eina podràs analitzar i optimitzar el page speed de la teva pàgina web o bloc.

Les 20 millors eines SEO gratuïtes que sí o sí que has de conèixer – Page Speed ​​1024×873
6# Google Mobile Friendly test
Els usuaris cada cop accedeixen a internet des del mòbil amb més freqüència. Per tant, els teus clients també estaran navegant per la teva pàgina web des daquest dispositiu. Aquesta eina de Google us permet optimitzar el vostre lloc web perquè l’experiència dels vostres usuaris sigui igual de bona des de qualsevol dispositiu.

7# Google My Business
Una de les eines SEO gratuïtes més útils. Al teu perfil podràs afegir tota la informació sobre la teva empresa que pugui resultar atractiva per a potencials clients. A més, a través de Google My Business, estretes la distància entre tu i els usuaris, creant la classe de diàleg que crida latenció dels algorismes dels cercadors.

8# Google Business Review Link Generator
És important que els teus clients et puguin trobar fàcilment a la xarxa. També és rellevant que quan tinguin alguna cosa a dir sobre la seva experiència amb la teva empresa (especialment si és positiu), tinguin un lloc on fer-ho. Amb aquesta eina pots crear links personalitzats per enviar als teus clients i que escriguin les seves opinions directament al teu perfil de Google.

9# Semrush
Una eina SEO molt completa model freemium. Algunes de les funcions gratuïtes inclouen la cerca de paraules clau o anàlisi dels teus competidors. Si en algun moment decideixes invertir més en SEO, també disposa duna opció de pagament que permet fer meravelles. Fins aleshores, també pots gaudir dels avantatges de SEOquake, una extensió de Chrome afiliada amb multitud de prestacions.

E-BOOK
SEO per a principiants

Descarregar
10# Microsoft ISS SEO Toolkit
Aquesta extensió et permet dur a terme anàlisis detallades de la teva pàgina, gestionar fitxers robots.txt i administrar índexs i fitxers de mapes del lloc per controlar com interactuen amb el contingut de la teva pàgina els cercadors.

MÀSTER EN SEO I SEM
Converteix-te en un expert de la captació del trànsit

Aprèn a dissenyar i executar una estratègia SEO
11# Keyword Generator d’Ahrefs
El generador de keywords d’Ahrefs porta les primeres 100 idees de keywords per a qualsevol keyword llavor o frase des de la nostra base de dades. Mostra el volum de cerca estimat per a cada suggeriment.

12# Ubersuggest
Una eina fantàstica per trobar paraules clau, ja que us proporciona el nombre de cerques per paraula i per regió geogràfica i et mostra les pàgines amb el millor posicionament que contenen aquestes keywords segon un seo barcelona.

13# Answer the public
Si vols saber què busca la gent (i com no voldràs, si és la millor manera de crear contingut rellevant?) aquesta és l’eina perfecta. Answer the Public et mostra les cerques relacionades amb les paraules clau que inseriu. Així sabràs quines són exactament les necessitats del teu públic, i les podràs suplir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!