Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

18 de setembre de 2018
0 comentaris

Consells d’idees per millorar notablement la teva màrqueting digital

 

Passa que ets dins un cercle de monotonia, i no saps que fer del teu màrqueting digital no et preocupis, per mitjà d’aquest article et portarem uns excel·lents consells perquè així treguis la teva excel·lent potencial.

Recorda que en el màrqueting digital el que es busca és establir una relació estreta i directa amb els clients, amb la finalitat d’augmentar els beneficis del teu negoci, per això és indispensable la utilització i implementació de tècniques que et permetran fidelitzar i augmentar la confiança entre tu i els teus clients.

Això és important, sobre la base que les relacions laborals basades en la confiança permeten un major desenvolupament personal i empresarial. Doncs recorda que els clients són el pilar fonamental de tot negoci i d’ells depèn que el teu prosperi; d’ells també dependrà la captació de més clients i sobre tots els potencials, aquells que són crucials per a donar-li aquesta notorietat i reconeixement a la teva empresa.

Idees útils per a un millor màrqueting digital segons un consultor seo

Diferenciante com a marca, això vol dir que has d’establir un vincle únic i exclusiu amb els teus clients. Un exemple d’això pot ser com una felicitació i un obsequi quan sigui un dia especial per a ells, com el seu aniversari. Però per què fer això? Doncs implementant aquesta estratègia els fa veure a ells que els importa i que et preocupes per això.

Moltes empreses o marques no fan aquest tipus de coses, de manera que els sorprendràs amb aquest detall, generant així més confiança entre marca i client, i l’augment de més fidelitat entre els mateixos.

Un factor excel·lent en el màrqueting digital actualment, és crear enquestes per poder conèixer als teus clients molt millor. La clau principal consisteix a saber què és el que ho vas a oferir perquè així ells responguin a aquesta enquesta. Això et permetrà una millora i optimització en les teves campanyes de màrqueting.

Busca crear fraccions dels teus clients, la qual han d’estar basat en la interacció. És bo dividir-los per fraccions o segments; per tant pots crear programes de fidelització que es basin en estadístiques variables com per exemple, el nombre de compres, la interacció amb xarxes i continguts etc …

Algo important, recorda la interacció i animació en xarxes. Per això has de induir els usuaris a interactuar amb tu a les xarxes socials.

Per millorar la confiança amb els teus clients, també pots donar les gràcies als usuaris, sobre tots aquells que diuen que s’han passat per la botiga … Pel que pots monitoritzar als usuaris i donar-los les gràcies. Això et vindrà bé ja veuràs.

També pots utilitzar el mètode de màrqueting de recomanació, que consisteixen en motivar els clients, al fet que refereixin o recomani els teus productes o serveis als seus amics o persones properes.

Per a un millor màrqueting digital també pots suggerir-als teus clients que connectin els seus comptes de les xarxes socials amb el teu negoci. Amb això pot indagar més sobre la informació d’ells, amb el que et permetrà buscar quins són els seus gustos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!