Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

1 d'octubre de 2018
0 comentaris

Millors eines de SEO

Un consultor SEO ha de tenir certes característiques i tenir un perfil determinat per ser apte i funcional dins del seu treball com posicionador web. Agregat a aquestes característiques i perfil que s’ha de tenir, existeixen eines SEO.Aquestes eines busquen facilitar el treball del consultor i augmentar el rendiment de manera notable. Existeix una llarga llista d` eines SEO que són fonamentals per a la gestió d’un SEO.

Algunes més específiques que altres, però totes destinades al millorament del màrqueting.

Quines eines SEO es consideren les més fonamentals?

Les eines estan en una actualització constant, quan creieu que heu aconseguit la millor per a la vostre empresa, es ven al mercat una nova oferta que ofereix més opcions i fins i tot, fins a un preu molt més econòmic a l’anterior.

Las einas més votades segons el sector dels experts SEO son:

Nº 1: SEMrush
Nº 2: Ahrefs
Nº 3: Screaming Frog
Nº 4: Buzzsumo
Nº 5: Majestic SEO
Nº 6: Google Analytics & Moz
Nº 7: Google Keyword Planner y Buzzstream
Nº 8: Google Search Console
Nº 9: Longtail PRO
Nº 10: Accuranker, Xenu Link Sleuth & Monitor Backlinks

A continuació os indicarem les més fonamentals:

 Google Analytics: cal tenir clar el comportament dels usuaris a la web i com arriban, és una eina primordial, ja que així s’utilitzaran determinades estratègies per gestionar-los.

 Google web master tools: imprescindible per determinar com Google interpretarà el vostre lloc web. Aquesta plataforma és de gran ajuda, ja que permet notificar els errors existents dins de la teva pàgina. Fins i tot és capaç de detectar las penalitzacions.

 Adwords Keyword Planner: té una funció molt específica dins del SEO. Aquesta consisteix en la recerca de suggeriments  de paraules clau.

 Übersuggest: Aquesta eina ofereix suggeriments basats en els termes utilitzats en determinades paraules clau per idioma.

 Tendències de Google o Google Trends: aquesta es considera una de les més importants, ja que permet veure les tendències dins de les cerques al llarg d’un determinat temps, ubicat per països o per zones. Es considera de gran importància, ja que permet descobrir tendències noves i emergents, tendències que no s’havien utilitzat fa molt temps o nova informació.

Font:consultor seo de seowebconsultora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!