Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

7 d'agost de 2018
0 comentaris

Com tenir un millor Posicionament web?

Com tenir un millor Posicionament web?

Quan es parla del Posicionament web, es fa referència, al comunament conegut com SEO, en aquest sentit, es determina com el cos d’operacions destinades a l’obtenció d’una posició entre els primers resultats dels cercadors com Google, Yahoo !, entre altres, pel que fa als temes abordats per les pàgines web o blocs de què es tracti.
Els factors determinants, es donen en el fet que, una vegada que es fa la recerca del tema tractat, el nostre lloc web, es trobi fàcilment l’accés al mateix.
La importància del posicionament o del SEO, es dóna en funció que això depèn el nombre de visites, si et trobes en els primers llocs del resultat del cercador, respecte al tema que abordes a la teva web, aquest es veurà augmentat, i si el teu contingut és de qualitat, portarà com a conseqüència els beneficis com l’augment d’usuaris o clients i augment de vendes, depenent de al que es refereixi la teva pàgina.
Cal saber, que indistintament de la pàgina web, qualsevol pot posicionar-se o trobar-se en els primers llocs dels resultats del cercador a què es refereixi, en aquest sentit, tot, efectivament dependrà de certes condicions, relatives a paraules claus.

Claus d’un Millor Posicionament Web

Existeixen diferents factors, que poden ser resumit en cinc grans aspectes, que permetran un millor Posicionament web, dels nostres llocs.
En primera instància, efectivament tenim, pel que fa al contingut, aquest ha de ser de la major qualitat possible als fins de mantenir interessat a l’usuari a la web, així també el mateix es faria d’una referència fiable.
En segon aspecte, seria una o diverses paraules puntuals que siguin incloses al domini, però, això pot resultar una mica contradictori, perquè si bé és cert, i et ajudaria a aconseguir un millor posicionament, el branding es veuria afectat.
En tercer lloc, L’actualització constant de la funcionalitat i utilitat del lloc web, és un factor determinant, doncs, quan com a programador, corregeixes tots els errors que vagin sorgint, i allò en el que falla el teu lloc, des de qualsevol punt de vista, et permetrà obtenir una posició avantatjosa, ja que això serà pres en compte pels cercadors.
Com a quart aspecte, pel que fa a la participació dels usuaris, sempre que es refereixi a la valorització del contingut per això, el complement és agregat a través dels diversos connector de SEO, pot fer més atractiu el teu lloc si obtens bones qualificacions.

Al final, la funcionalitat dels enllaços, la qualitat dels mateixos, que et enllacin a altres llocs no fallits, o a altres parts de la mateixa pàgina, és una cosa que cal cuidar tal i com indica el consultor seo judith sauch .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!