Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

24 de setembre de 2018
0 comentaris

Administrar xarxes socials ja no serà una travessia

De vegades es pensa que administrar xarxes socials és una travessia, que pren molt de temps i els resultats no les veus immediatament. La necessitat de treballar les xarxes en les empreses s’ha tornat tan indispensable com la qualitat dels productes i serveis que pot oferir una empresa.

Sense l’ús d’eines que et permetin administrar les xarxes no tindràs bons resultats, potser el dia no té les suficients hores per dedicar-li a les xarxes, la demanda és alta perquè els usuaris demanen idees noves amb un bon contingut, i per descomptat tenir una clara  supervisió de Facebook pel que fa als competidors.

Eines que et permetran administrar les teves xarxes socials.

Una de les eines són: Buzzsumo és un generador d’idees, és a dir t’ajuda amb els continguts i articles per compartir, pots escriure un tema i et suggerirà algunes idees independentment si vols compartir, infografies, vídeos, regals, revistes, articles, etc .

Et permetrà exportar aquesta informació i fins i tot configurar alertes per rebre una inspiració diària del contingut, també pot buscar influents clau per tema i començar a seguir-los directament des de l’interior de BuzzSumo.

Una altra eina que pot ajudar-te es diu MeetEdgar pot triar temes com receptes, humor o preguntes i programar aquest tipus de temes per publicar en els dies que desitgi, addicional que és molt divertida d’utilitzar. Pot ser una gran solució ja que afegirà una mica més de diversió al seu calendari de xarxes socials. Només pública contingut que tu creguis que val la pena comprometre.

Finalment tenim a Post Planner per administrar les xarxes socials et funcionés perquè et permet veure quins tipus de contingut s’estan compartint al voltant d’un tema o persona específic, busqui per tema, tendència, paraula clau, Hashtag, Facebook, manejar Twitter

La mateixa et donarà a cada contingut un rànquing de participació en l’acompliment. Aquest rànquing es basa en si val la pena compartir aquesta informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!