El Marketing Online per el voluntariat

Els voluntaris de màrqueting online ajuden a les organitzacions per construir i mantenir la seva presència online. Són col·locacions son valiosament creixents per a les petites organitzacions en l’estranger, ja que la seva presència online és un procés de salvament per a les seves diverses fonts de finançament i el seu cost més sòlid, que determinarà millor la seva organització des del punt de vista financera.

Els voluntaris amb habilitats en disseny web i optimització de motors de cerca poden ajudar a les organitzacions amb el desenvolupament de les seves activitats web i ajudar a millorar els seus resultats de cerca. Els voluntaris que es demostren escrivint poden ajudar a través dels blocs i arribar a la comunitat dels blocs. Els escriptors també poden ajudar a redactar i enviar enviades comunicades sobre el tipus de treball en què participa a l’organització. Voluntaris amb experiència oberta a la creació i edició de vídeos poden ajudar a crear activitats per al lloc web de l’organització i el canal de YouTube. Incloure els voluntaris sense formació o experiència formal que pugui aprofitar el seu coneixement general dels mitjans socials per ajudar a les organitzacions a millorar i gestionar els seus continguts de mitjans socials.

Com es pot veure, els voluntaris de màrqueting online poden tenir una àmplia gamma d’antecedents i habilitats. Bàsicament, qualsevol persona amb un fort domini de l’anglès i un bon sentit dels mitjans de comunicació social pot tenir un impacte força dramàtic per a una organització, fins i tot en un període de temps força curt como indica el equip de voluntariado internacional.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *