Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

19 d'agost de 2019
0 comentaris

Així funciona el nou Google Maps amb realitat augmentada

Google ha desenvolupat una nova funció per a la seva aplicació Google Maps que permet navegar a través d’una manera de realitat augmentada utilitzant la càmera del dispositiu i que ja prova de manera limitada als Estats Units.

La manera de realitat augmentada de Google Maps, que ja es va anunciar durant la conferència de desenvolupadors Google I / O de 2018, utilitza la càmera del darrere del telèfon intel·ligent per superposar les indicacions de navegació a l’entorn real, com ha provat el periodista David Pierce, de The Wall Street Journal.

A través d’una nova versió de Google Maps actualment en proves com indica un consultor seo expert, l’aplicació de Google empra les dades de localització GPS de l’usuari per a ubicar-, utilitzant també per a això informació de les imatges urbanes de Street View, també de Google. Un cop localitzat l’usuari, la manera de realitat augmentada de Google Maps desplega fletxes i altres adreces de navegació.

S’orienta a funcions concretes com quan una persona surt del metro i ha de saber on dirigir-se, segons la cap d’experiència d’usuari de Google, Rachel Inman, com recull The Verge. Aquestes indicacions s’intercalen amb els mapes habituals de la plataforma, ja que la funció de moment no utilitzaria durant tot el temps la càmera del telèfon, segons Pierce, perquè els usuaris no segueixin una línia a terra ni estiguin massa pendents de la pantalla.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!