Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

7 d'abril de 2019
0 comentaris

Què és una Auditoria SEO?

Què és una Auditoria SEO?

Una Auditoria SEO és una cosa que sol formar part dels processos d’auditoria dels webs i són realitzades per un consultor de posicionament SEO. Es tracta de l’apartat centrat en realitzar una anàlisi en profunditat de tot allò que afecta el posicionament d’una web en els cercadors, com també del resultat que aquests aconsegueixen a l’hora d’ubicar la pàgina en les serps. És la prova que determina l’encert o error de les estratègies de posicionament dutes a terme.

Un procediment que posa de manifest tots aquells errors que impacten negativament el posicionament d’una pàgina. Situacions com la publicació de continguts duplicats, la manca de qualitat en aquests, una mala estructura que entorpeixi la navegació per la web o fins i tot altres errors com el mal ús de les metadades i les metaetiquetes, entre altres coses, són els principals factors que surten a la llum quan s’elabora una auditoria d’aquest tipus.

A més de realitzar el diagnòstic amb què es troben totes les fallades que porten a una indexació poc efectiva per a una web, l’auditoria SEO també s’encarrega d’aportar les solucions amb què millorar el posicionament. És a dir, posseeix una doble utilitat que l’únic que aconsegueix és llançar una important ajuda a qualsevol negoci que necessiti un augment de trànsit a la seva pàgina o pàgines.

Un procés que requereix de la participació de diversos professionals per no només analitzar, sinó també posar en marxa les estratègies o reparacions necessàries per millorar el posicionament.

Per a què serveix una Auditoria SEO
Una Auditoria SEO serveix perquè un web que estigui posicionant malament en les serps de Google i altres cercadors esmeni els errors que li impedeixen créixer i segueixi una tendència a l’alça pel que fa a trànsit orgànic. L’objectiu principal d’aquest procediment és posar remei i eliminar totes les males pràctiques que desemboquen en un mal posicionament; però al seu torn és una cosa que aconsegueix millorar la reputació de la marca a la qual pertany la pàgina pel major èmfasi en la qualitat dels continguts i en la millora del disseny i usabilitat del web.

agencia seo barcelonamentedigital.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!