Xarxes de Video Marketing

Al desenvolupar la Teva estratègia de vídeo màrqueting has de seleccionar les plataformes de video on vols publicitar la teva web,

En funció dels objectius i el públic objectiu de la companyia, serà interessant utilitzar unes o altres:

Youtube: és la principal plataforma de consum de vídeo a Internet, la xarxa social més ben valorada i la segona més utilitzada després de Facebook (per un 66% dels internautes segons IAB).

Vimeo: és una altra plataforma de vídeo, però té una imatge més professional que Youtube, per la qual cosa se sol usar per vídeos corporatives i també per part dels professionals de la imatge, com ara els fotògrafs i videogràfics de noces.

Vaig venir: és una App d’enregistrament de vídeos de 6 segons que es reprodueixen en bucle. Es tracta de vídeos pensats per compartir a Twitter.

Periscope: és un App que permet l’emissió de vídeos en directe des de smartphones i tablets.
El consum de vídeos en les xarxes socials ha augmentat notablement entre els usuaris, sent la segona activitat que més realitzen en xarxes socials, just per darrere de l’ús social, és a dir, de veure que fan els seus contactes.

De fet, algunes xarxes socials generalistes han començat a incloure el vídeo en les seves plataformes. És el cas de Facebook o Instagram. Això està provocant que els formats de vídeos s’estiguin transformant i el vídeo merament publicitari comenci a deixar pas a altres tipus de vídeo, molt més curts, pensats per ser vistos en les aplicacions de xarxes socials dels smartphones, i sobretot per ser compartits com indica la experta en seo barcelona Judith.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *