Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

7 de febrer de 2019
0 comentaris

Eines de SEO impactants

Existeixen múltiples eines per paraules clau i en aquest article et resumim les millors, les que hem fet servir i per experiència sabem que et facilitaran la vida.

Algunes d’aquestes eines són gratuïtes. Altres són de pagament i un amb demo sense cap cost durant determinats dies. Són molt poques en les que et demanen comprar directament. En totes el fil comú és l’alta qualitat.

Eines de paraules clau de SEO

1. Wordstream
Només cal introduir una paraula. Immediatament llança les paraules clau que en temps real són més eficaços per als teus campanyes de PPC.

2. Sistrix
Una eina de SEO i Social Media força completa. Amb ella pots optimitzar la teva web: des velocitat de càrrega fins a descobrir les paraules clau que dirigeixen abundant trànsit als teus competidors.

3. Word Tracker
Et permet conèixer les paraules clau per les que val pena apostar i en les que tens possibilitats de competir.

4. SEO Xat
Ens permet identificar les paraules clau més buscades a l’interior de grans portals com Youtube, Amazon, Ebay i més en cercadors. Ofereix els resultats en una llista comparativa.

5. Übersuggest
Aquesta eina et suggereix sinònims de paraules clau. Senzilla i fàcil d’utilitzar. Si tenim en compte la necessitat de riquesa semàntica en els continguts, aquesta és una plataforma ideal per facilitar-te la tasca.

6. Soovle
A partir del seu cerca en diferents plataformes com ara Google, Bing, Yahoo, Youtube, Amazon, Ebay ens suggereix paraules relacionades amb un terme concret.

https://mentedigital.es/agencia-seo-barcelona/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!