Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

9 de gener de 2019
0 comentaris

Tendències pronosticades més populars del 2019 SEO

SEO a 2019 – Tendències pronosticades més populars segons un consultor seo.

Molts experts en la indústria de SEO han fet les seves prediccions per 2019:

Cerca de veu – Segons 1/3 dels experts en SEO, la recerca de veu serà a la part superior per SEO
tendències per 2019.

– Mobile Focus – 10% dels experts creuen que els mòbils continuaran dominant sobrede sobretaula, de manera que l’optimització per a mòbils és essencial.

– Cadena de blocs – 10% dels experts creuen que la cadena de blocs va tenir un impacte en la manera com els SEOs interactuar amb els llocs web en termes de canvis tècnics.

– Amazon Search Optimization (Amso) – va estar de moda d’acord al 7% d`experts.

Els especialistes en SEO hauran de dedicar temps a la comprensió dels mecanismes subjacents d’Intel·ligència Artificial (IA) quan es tracta de recerca de paraules clau. Els experts creuen que aquest tipus de la recerca segueix sent de 5 a 10 anys abans que realment es arreli. Per tant, és prudent per SEO . Els especialistes han d’estar informats ara dels constants canvis en la indústria de la IA perquè estiguin preparats per a la IA. impacte total en SEO. Els especialistes en SEO han de tenir en compte els interessos dels usuaris, les seves aficions i la seva ubicació, l’historial de cerca i el gènere en realitzar serps. També és important tenir en compte que contingut com: longitud, qualitat, TF-IDF, i la seva estructura.

– Les impressions del lloc s’eliminaran amb l’ús d’Amazon Search i Voice Search

Amazon s’està fent càrrec de la forma en què vam comprar els productes, així que per què no afectaria també a la nostra capacitat per buscar a internet? Segons Kent Lewis, President i Fundador de Anvil diu:
La meva predicció és que la major tendència de SEO a 2019 serà la recerca a Amazon. 56% dels consumidors començar a buscar productes en Amazon (no a Google), segons un estudi de Kenshoo. aquest és un gran canvi que estem veient, i la recerca en Amazon no pot ser descuidada. Amazon realment podria ser el nou Google.Està clar que la Recerca en Amazon augmentarà en 2019.

– Recerca de veu i els seus desafiaments

Es prediu que la Cerca per Veu serà una de les majors tendències de SEO per 2019. Canvia la forma d’entrar que els consumidors busquen al web. Els consumidors que utilitzen la recerca per veu en lloc de la tradicional la recerca tendeix a canviar la forma en què demanen alguna cosa quan utilitzen la recerca per veu. veu la recerca tendeix a produir moltes més consultes de paraules clau de cua llarga. Amb aquesta nova forma de la recerca vindrà amb el seu propi conjunt de desafiaments.

– La intenció de recerca i l’optimització del codi tindran més èmfasi

Mentre ens preparem per entrar en 2019, la creació de paraules clau per als especialistes en SEO serà menys important.Això es deu al fet que la recerca de veu i la recerca mòbil estan en augment, per tant, és menys sobre la paraula clau i més sobre el significat darrere de la paraula clau i com s’utilitza en la
context d’una recerca. Hi ha algunes eines que ajudaran a l’especialista en SEO a analitzar millor les paraules clau i els termes clau.La tecnologia té un paper important en la interpretació del significat d’una consulta de cerca.

Amb l’augment de la informació personal que es comparteix, és encara més important mantenir
llocs web segurs. Hi ha diverses maneres de fer això, incloent: hostalatge en servidors segurs,
xifrar els llocs, mantenir-ho tot actualitzat i bloquejar la cadena.

El temps de càrrega del lloc web afecta en gran mesura a la impressió que els usuaris obtenen quan vénen al seu lloc per al per primera vegada. És important que la velocitat i el temps de càrrega del seu lloc s’optimitzi perquè funcioni al màxim,per no perdre visitants del lloc. Pot millorar el rendiment utilitzant CDNs, mecanismes de memòria cau, i l’organització de scripts i fitxers CSS. S’espera que els llocs web carreguin instantàniament en 2019, per la qual cosa assegurar-se que té els mètodes en el seu lloc el mantindrà per sobre de la pack.

L’optimització de motors de cerca està en constant canvi i el 2019 no serà diferent. Mentre et prepares
en els pròxims mesos per revisar les millors pràctiques de SEO per 2019 tenir en compte les tendències enumerades. es li donarà un avantatge en el seu acompliment laboral i en la seva indústria.

https://www.seowebconsultora.es/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!