Per què és necessari utilitzar thumbnails a Youtube?

Youtube és un dels portals més visitats pels usuaris, a causa de la facilitat que ofereix en conte a vídeos es tracta. És per això que dins de tot el contingut que es genera diàriament a la plataforma, s’han d’oferir continguts de qualitat i aconseguir captar la major atenció dels usuaris. Aquí és on entra en joc els thumbnails a Youtube, el qual és una imatge que ajudarà a tornar atractiu el vídeo, així com també donarà una petita informació sobre la classe de contingut que se li va a oferir a l’usuari amb la reproducció del vídeo, el que vindrien sent una mena de carta de presentació del contingut a l’usuari.

Les miniatures són una eina molt important per ressaltar els nostres vídeos i crear fidelització amb els usuaris de la plataforma. Per això no dubtis a donar-los la importància que mereixen i personalitzar-los per generar la nostra pròpia marca.

Quina importància té l’ús de miniatures a Youtube segons un expert en seo barcelona?

A través de l’ús de miniatures a youtube el que es busca és:

1. Captar l’atenció dels usuaris
Quan vam entrar al canal i fem una recerca, ens trobem amb milers de resultats. Captar l’atenció dels usuaris és clau perquè triïn veure el nostre vídeo. A més del thumbnail, cal tenir un bon títol i una descripció d’acord amb el contingut que oferirem. D’aquesta manera, tenim a punt la nostra presentació per al vídeo, que reflectirà el contingut que veuran si fan click al.

2. Indicar als usuaris el contingut del vídeo
És important captar l’atenció dels usuaris en primera instància, des del primer moment hem de presentar el nostre vídeo com el contingut que han buscat i tornar-prou atractiu perquè facin clic en ell i el visualitzin. Per això, la nostra miniatura ha d’expressar en aquesta imatge el contingut que van a visualitzar i oferir a l’usuari un primer cop d’ull al contingut total del vídeo.

3. Crear un perfil i un estil propi a Youtube
Com la nostra carta de presentació, els thumbnails van a representar-nos. Per això és necessari tenir un estil definit i propi, que ens diferenciï sobre la resta de creadors de la plataforma. En crear aquesta associació i definir aquest estil des de la primera miniatura també vam indicar tant el to, com el tipus de contingut que van a visualitzar, a més d’afegir un enfocament més personal. Això permet que els usuaris ens identifiquin i es mostrin interessats en el contingut que generem.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *