Les tècniques SEO

Les tècniques SEO

Són moltes les accions, tant de programació com d’edició, que es poden realitzar perquè algun contingut publicat en l’internet compti amb l’opció d’arribar a un gran nombre de visites. S’utilitzen, com a base, tècniques SEO que optimitzen la projecció de vídeos, fotografies, dissenys, música, infografies, i qualsevol tipus de contingut que trobem a la web.

Les tècniques SEO ens ajudaran a rebre un major trànsit de visita al nostre lloc o pàgina web, és a dir, que el contingut publicat sigui vist pel major nombre d’usuaris possible, sabem que el millor que ofereix l’internet és el arribar a les masses d’una manera més efectiva, però no n’hi ha prou només amb obrir un lloc i començar a publicar, hem de considerar certs aspectes.

Tècniques SEO bàsiques per a publicacions web

Aquestes tècniques SEO bàsiques ens ajudaran a aconseguir el nostre objectiu plantejat:

1. Aprendre a anomenar els arxius: És important evitar utilitzar noms de manera genèrica o amb números, els quals no indiquen el tema a tractar de l’arxiu que desitgem divulgar. El nom ha de descriure el tema el més clar possible, no pot tenir accents, signes de puntuació o cometes.

2. Formats i resolució: És fonamental que els arxius tinguin una qualitat òptima que possibiliti una reproducció ràpida i de qualitat, que al seu torn faciliti la descàrrega. S’ha de ressaltar que els formats més comuns en imatges són .jpg, .png i .gif, i per ser els de major ús, la seva ubicació en els resultats de cerca queda millor posicionada.

3. Títols: Els títols han de conservar una concordança d’acord al tema. Ens referim al títol que observarem al moment de col·locar el cursor damunt d’una imatge dins de la web. Aquest és un aspecte valorat pels motors de cerca.

4. Concordança entre les imatges i el text: El text descriptiu i les imatges que l’acompanyen han de tenir una concordança conceptual. En existir una relació idònia entre el contingut i les imatges, augmenta considerablement la possibilitat de tenir una major audiència.

5. Etiquetes i peus de pàgina: Cal que en les etiquetes i als peus de pàgines es posi la paraula clau que descriu les fotos o imatges.

En prendre en compte aquests consells, s’augmentarà les possibilitats de rebre més visites a la teva web. Cal prendre accions bàsiques si busquem triomfar en el món cibernètic, com indica l`agencia seo barcelona.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *