Video Marketing

En els últims temps el mercat publicitari s’ha vist revolucionat per Internet. Cada vegada són més les persones que aposten per aquest format publicitari amb el qual atraure nous clients potencials. Milers d’usuaris busquen cada dia a la Xarxa un producte o servei. El nínxol de mercat publicitari és molt ampli en món digital.

Els anunciants cada vegada tenen més en compte als nadius digitals i per això busquen apropar els seus productes o serveis d’una manera atractiva. És en aquest moment quan el vídeo incrementa la seva importància a Internet. Està comprovat que els internautes no prestem atenció als productes digitals que tinguin una durada superior a 3 minuts de la mateixa manera que succeeix amb els textos digitals on no es llegeix més enllà de tres paràgrafs seguits.

El vídeo màrqueting és un dels formats que trepitgen fort en l’actualitat. Són moltes les empreses que s’apunten a aquesta publicitat per donar-se a conèixer a Internet. Cada vegada més incrementen la seva presència en els espais en línia. Google, YouTube o LinkedIn es converteixen en plataformes publicitàries en què aconseguir major expansió d’imatge de marca empresarial i per tant aconseguir un major volum de negoci.

Avantatges del Video Màrqueting

El Video Màrqueting és una tècnica de màrqueting en què s’utilitza material audiovisual per promocionar una marca, servei o producte  CLIC PER tuitejar.

Engagement: el vídeo permet transmetre un missatge de forma original. Funcionen especialment els continguts que treballen el storytelling, l’humor i a apel·len a les emocions dels usuaris, tant positives com negatives.

Missatge: un missatge transmès mitjançant contingut audiovisual queda més clar, ja que s’utilitzen diversos recursos per transmetre-: imatge, música, veu en off i text.

Memorabilitat: ja que el missatge es transmet utilitzant diversos recursos, arriba a l’usuari per diversos sentits alhora, la vista i l’oïda, i està comprovat que això afavoreix la memorabilitat del mateix. Els usuaris recorden molt més una marca si han vist un vídeo de la mateixa.

Consum: el consum de vídeos és molt fàcil i còmode pel que els usuaris solen associar amb l’oci i estar més receptius. És més fàcil captar l’atenció dels usuaris amb un contingut audiovisual que amb un contingut en text.

Viralitat: els vídeos són més susceptibles de ser compartits i, com hem vist, en afavorir l’engagement poden convertir-se en continguts virals de forma més senzilla.

Compra: treballar el vídeo màrqueting de la marca augmenta la conversió. S’ha comprovat que els vídeos ajuden en la decisió de compra ja que permeten tenir una millor concepció de l’aspecte i funcionament del producte o servei.

SEO: els vídeos allotjats en plataformes com Youtube es posicionen de forma relativament senzilla en les primeres pàgines de resultats de Google. Però a més, una pàgina que contingui un vídeo també pot obtenir beneficis SEO ja que, d’una banda augmenta el temps de permanència en la mateixa gràcies a la reproducció del mateix, i de l’altra, si aquest es comparteix s’estaran aconseguint enllaços per a la web .

Trànsit de referència: els continguts allotjats en plataformes de vídeo són una font de trànsit per al lloc web de l’empresa, tal i com indica l`agencia seo barcelona

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *