Campanyes Google business ads

 

¿Com afegir el telèfon a Google My Business per a Campanyes d’AdWords?

L`utilització d’extensions en els nostres anuncis de Google AdWords afavoreixen les dades en el nostre compte, atorguen rellevància als nostres anuncis i pugen el nostre CTR. Avui us portem un petit tip per treure el màxim partit a aquestes extensions. En concret a l’extensió d’ubicació i de trucada.

A l’hora d’incorporar un número de telèfon als nostres anuncis, podem incloure-ho utilitzant senzillament l’extensió de trucada. El problema ve quan tenim activa una extensió d’ubicació associada a un compte My Business.

En primer lloc, perquè la ubicació del nostre negoci surti en els nostres anuncis, hem de tenir accés a un compte de My Business i vincular-la al compte d’AdWords. Segurament l’empresa tingui un número de telèfon a la fitxa.

El problema es planteja quan el nombre que volem utilitzar en els nostres anuncis d’AdWords no és el mateix que el que apareix en la fitxa de My Business. Si estem en aquesta situació, apareixeran els dos números diferents: un quan aparegui l’extensió de trucada, i un altre diferent quan aparegui l’extensió d’ubicació.

Si ens trobem davant d’aquesta situació, aquests són els passos que hem de seguir per canviar des de My Business el nombre de telèfon que apareixerà a AdWords i unificar-per a tots els anuncis:

– El primer, és que hem de tenir accés al compte de My Business.- Un cop dins, hem d’accedir al menú inicial> informació.- En informació veurem a la dreta l’opció d’editar el telèfon de les extensions d’ubicació d’AdWords.- I llest! Ja pots afegir el nombre per les teves campanyes d’AdWords.

Consultor seo i sem  Judith sauch

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *