Que es el Google Business

Google My Business és una plataforma destinada a empreses i que ajuda a que els negocis tinguin més visibilitat a Internet. És una eina que pot resultar molt útil per a la teva empresa, ja que ofereix informació sobre el teu negoci i afavoreix la presència online de la teva empresa.

És una plataforma molt important perquè les persones que estan buscant els serveis que ofereixes et trobin d’una forma ràpida i senzilla i puguin contactar amb tu en un sol clic.

Quins avantatges pot oferir Google My Business al teu negoci?

Apareixerà a Google Maps. Segur que moltes vegades t’has preguntat com posar la teva empresa a Google Maps, gràcies a Google My Business podràs situar el teu negoci al mapa. D’aquesta manera les persones sabran on està la teva empresa i podran veure les indicacions per arribar-hi, aleshores apareixerà a Google.

Aquest és un dels punts forts de Google My Business, ja que millora el posicionament de la teva empresa en el cercador fent que sigui més visible a Internet. D’aquesta manera el teu negoci apareixerà quan una persona sol·liciti els serveis de la teva empresa.Podrás donar tota la informació rellevant que vulguis: quin és el nom del teu negoci, quins serveis ofereix, on està ubicada, quin és el vostre horari al públic, com poden contactar amb vosaltres i altres dades d’interès que puguin resultar útils per als vostres clients.

Tindrà presència a Google+.

Podràs publicar contingut relacionat amb la teva empresa i acompanyar-lo de fotos i vídeos que millorin la imatge del teu negoci i facin el contingut més atractiu.

Podrà trobar-se a través de qualsevol dispositiu, ja siguin ordinadors, tablets o mòbils.

Podràs gestionar les ressenyes i comentaris del teu perfil. Els clients podran deixar opinions sobre el teu negoci i comentaris a les publicacions i tu pots posar-te en contacte amb ells i respondre a aquestes ressenyes. És un punt molt important per afavorir la comunicació entre l’empresa i els clients.

Podràs pujar vídeos de la teva empresa a YouTube. És una eina molt útil, sobretot si la teva empresa genera contingut audiovisual. Tot el en aquesta plataforma és molt eficaç per millorar el posicionament.
Podràs analitzar les estadístiques de la teva empresa i comprovar el nombre de visites, interaccions, etc., que ha tingut la pàgina del teu negoci.

Agencia seo barcelona experts en digital CEO Judith sauch

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *