Eines per mesurar la velocitat web

 Eines per mesurar la velocitat web i millorar el seu rendiment

A l’algoritme de Google li encanta que la teva web carregui a l’instant. Als usuaris, més.
La rapidesa de càrrega d’un lloc web s’ha convertit en un dels factors més rellevants per al SEO i per a les conversions. És un factor responsable directe de l’experiència d’usuari i, per tant, de les vendes. Si t’has preguntat sobre eines per mesurar la velocitat d’un web, continua llegint.

És rellevant perquè:

És un dels factors que Google considera a l’hora del posicionament natural al cercador. També és un element que forma part del Quality Score, la puntuació de qualitat que otorga Google a la pàgina i que influeix el preu que pagaràs quan un usuari faci clic en el teu anunci d’AdWords.

Millora l’experiència d’usuari: entesa com tots aquells factors vinculats a la interacció d’un usuari que afecten la seva percepció, en aquest cas, del web. S’ocupa d’elements com ara el comportament emocional de l’usuari mentre navega. Un web de càrrega lenta influeix en l’experiència i les sensacions de manera negativa i allunyarà la conversió que esperem. A més, una experiència negativa incrementa l’abandonament del lloc i augmenta la taxa de rebot, un altre factor que influeix en el SEO.

“Eines anàlisi web”

PageSpeed ​​Tools

L’eina gratuïta de Google mostra el temps de càrrega i ofereix recomanacions per millorar el rendiment. Els suggeriments de bones pràctiques inclouen factors des de la càrrega d’imatges i arxius fins recomanacions sobre com reduir el nombre de peticions HTTP.
Atorga un puntuació de 0 a 100 per a web i mòbil basat en el total de optimitzacions del web, no només la velocitat.

PageSpeed ​​Insights

Una eina que ofereix un diagnòstic sobre el rendiment general del web i mostra una prova de velocitat. Determina quins elements de la pàgina són els més lents a carregar. Monitorea llocs i servidors a Internet i alerta si es detecten problemes.

GT Metrix

Completa eina que analitza en profunditat el web i crea informes detallats sobre l’origen dels problemes. Detecta les configuracions deficients del servidor i mostra quins són els script externs que alenteixen la web.Disposa de versió gratuïta i de pagament.

Dareboost

Per als que necessiten una eina visual que mostri les dades al detall en un entorn senzill.
Dareboost administra el rendiment web amb funcions més enllà de la velocitat, com el monitoratge, anàlisi i avaluació comparativa. Comprova més de 100 pràctiques de millora esmenta els errors comuns en la pàgina web amb un informe d’auditoria exhaustiva sobre rendiment, SEO, accessibilitat, i seguretat.

Woorank

A més de la velocitat, analitza molt factors del web, entre ells els enllaços de la pàgina, la visualització mòbil, les tecnologies incloses, interacció en xarxes socials, etc. Detalla els consells tècnics que hem de millorar. Interessant també per veure com està construïda la web de la competència.

Per què càrrega lent el meu web?

Hi ha molts factors que incideixen en la velocitat de càrrega d’una web. Coneix alguns dels més habituals i evita els factors que influeixen en la velocitat de càrrega d’una web.

Hosting:
Un allotjament econòmic pot donar-te problemes. La teva web compartirà espai i recursos amb desenes d’altres sites i quan necessitis més capacitat trobaràs limitacions i alentirà la velocitat.

Plugins:
La instal·lació massiva de connectors és contraproduent perquè consumeix més recursos. A major quantitat de connectors, més informació han de llegir els bots de Google.

Imatges i vídeos:
Les imatges i el contingut multimèdia no optimitzat poden sobrecarregar la teva web i convertir-la en pesada. Una pàgina d’inici amb un vídeo d’alta definició sense adequar-afectarà el rendiment web. Cerca comprimir imatges sense perdre qualitat. Prova aquesta eina de compressió: compresspng

Codi web sense comprimir:
La minificación simplifica el codi en eliminar els salts de línia, els espais innecessaris, les sagnies, etc. del codi. Això facilita la lectura i agilitza la lectura a Google.

Judith sauch consultor seo experta en seo natural de Google

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *