Social animals una nova xarxa social

El seu nom és Social Animals i els seus creadors la defineixen com “la primera xarxa social per a tu i els teus mascotes”, una plataforma perquè “aquests membres tan especials de la família tinguin el seu espai de forma divertida i pràctica”.

Per utilitzar l’aplicació primer has de crear-te un compte i registrar als teus animals. Podràs unir-te a diferents grups, crear esdeveniments i sumar-te a altres, llegir anuncis en un tauler, trobar protectores, xatejar amb altres usuaris (de manera pública o privada), accedir a ofertes i descomptes i fins i tot disposar d’una agenda per organitzar totes les seves cites importants i visites al veterinari o vacunes.

La gràcia de Social Animals és poder connectar amb altres usuaris que tinguin mascotes afins a la nostra o amb els que compartim aficions. És possible fer cerques per proximitat, tipus de mascota, per anunci o introduint paraules. Els resultats apareixen per proximitat o data de publicació.

Aquells que vulguin adoptar també poden usar Social Animals per trobar un company. L’apartat Protectores i Associacions inclou un llistat de 70 protectores amb les seves respectives pàgines web, on l’usuari pot buscar i ordenar per distància i ubicació, a més de poder localitzar l’animal de companyia que estigui buscant o ajudar-se alhora a la protectora a proporcionar- una família i llar a aquests animals.

L’app és d’origen espanyol i al principi es va crear per usar-se només a Espanya, però en un parell de mesos va arribar a ser internacional començant-se a utilitzar a Miami i Los Angeles (EUA), Mèxic, Canadà, Costa Rica i Colòmbia . Encara que l’aplicació només es troba disponible per ara en castellà, ja estan treballant perquè es pugui trobar en altres idiomes.

Altres xarxes per mascotes:

Dogster: Encara que només està disponible en anglès, és possiblement la plataforma més completa de quantes hi ha disponibles per als amants dels gossos. S’ha configurat com un mitjà de comunicació amb informació diària sobre cànids, i té nombroses guies pràctiques i articles de consells que fan més fàcil la relació amb l’animal. Inclou videotutorials ia la seva part de comunitat es pot parlar amb centres propietaris, resoldre dubtes, realitzar intercanvis …

Catmoji: Conegut com “el Pinterest dels gats”, es tracta d’una xarxa social en la que fonamentalment es comparteixen fotografies dels mininos i es pot entrar en contacte amb altres propietaris. Cada gat té els seus propis taulers (com a Pinterest) i pot ordenar-hi les seves fotografies, compartir altres de les seves ‘amics’, donar-li a “m’agrada” … Funciona amb un sistema de gamificació que va atorgant trofeus als que comparteixen més, a els gats que reben més likes … No està traduïda a castellà, cal usar-la en anglès, però el funcionament és senzill. En l’actualitat només pot usar-se via web, ja que les aplicacions mòbils, que van existir en el seu dia, han estat eliminades de les botigues de Google i Apple.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *