Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

11 de novembre de 2018
0 comentaris

Cercadors alternatius a Google

Google és el rey del motor de recerca més utilitzat del món. I no només això, sinó que segons les dades  l’avantatge amb els seus semblants és abismal. Però no per ser el més utilitzat ha de ser el que millor s’adapti a tu, i sempre hi ha alternatives que poden reflectir millor el que esperes d’un cercador.

 

En el cas de Yahoo !, més que d’un simple motor de recerques es podria considerar com un portal web. Amb Yahoo! no només pots realitzar les teves cerques a la web, a més t’ofereix un servei de correu, agregador de notícies, botiga, agència de viatges, jocs i entreteniment, etc … Tot un ventall de serveis que el converteixen en un començament ideal per a qui no domina les recerques a Internet.

 

Bing
Motor de cerca Bing

Tot i que la distància en nombre d’usuaris entre Google i la resta de cercadors és gran, la competencia es molt forta  entre aquests competidors que aspiren a ocupar el segon lloc. Aquesta posició està actualment ocupada per Bing, una alternativa per si vols canviar però no gaire, mantenint-te en un cercador amb una gran empresa al darrera.

Bing intenta donar suport a les teves recerques oferint suggeriments a la columna de l’esquerra, alhora que t’ofereix diverses opcions a la part superior de la pantalla. Elements com els suggeriments de “wiki”, “recerques visuals” o els seus “recerques relacionades” poden ser molt útils a l’hora de buscar informació.

 

Teoma
Motor de cerca Teoma

Teoma és el motor de recerques alternatiu preferit dels espies. En els motors de cerca tradicionals, com ara Google o Bing, uns programes rastregen la xarxa indexant la informació. No obstant això aquesta catalogació del contingut és superficial. En canvi a Teoma, li agrada endinsar-se en els carrerons foscos de la Xarxa, per trobar informació que habitualment fa al govern, institucions estatals o informació difícil de trobar. És el cercador de la Xarxa profunda.

 

Duck Duck Go
Motor de cerca Duck Duck Go

Si ets una persona conscienciada de la importància de la teva privacitat, DuckDuckGo és simplement una de les teves alternatives. De fet, com t’expliquem fa uns dies, la seva pròpia història està íntimament relacionada amb la de la lluita per la privacitat, ja que el seu creixement ha anat incrementant amb els anys segons anaven obrint-se debats i desvetllant escàndols d’espionatge.

Aquest motor de cerca es caracteritza per assegurar que no guarda ni comparteix cap informació de l’usuari, i tampoc l’historial de cerca. No mostra resultats patrocinats i et permet utilitzar aquest cercador sense sacrificar les funcions que obtens amb altres més populars.

Base del article: Experts en marketing digital :agencia seo de Judith sauch a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!