Einas per programar a Pinterest

Pinterest es va convertir en xarxa social i molt bona eina de la teva estratègia digital. No totes les aplicacions per a programar (Hootsuite, Buffer o Crowdbooster) inclouen Pinterest, però sí que és cert que pots trobar algunes apps específiques per a aquesta xarxa social Tu tries quin s’adapta millor al que necessites!

1. EveryPost

Es tracta d’una aplicació de pagament pensada per programar i gestionar de forma eficaç les xarxes socials. Amb ella pots programar “els teus pins” (imatges que vols compartir), els seus els hastags i enllaços triant la data i hora de publicació. Pots prémer únicament el botó de Pinterest perquè es programi només en aquesta xarxa social o afegir altres (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Tumblr).

2. Viraltag

Ara es diu viraltag l’aplicació per a la programació de Pinterest anomenada abans Pingraphy. És totalment gratuïta i molt senzilla d’utilitzar. Proporciona un botó que s’insereix en la barra del teu navegador i permet pinear i programar pins mentre estàs navegant. Podràs triar en quin board vols pinear i definir la data i hora de publicació.

3. HelloSociety

HelloSociety és una eina que a més de programar publicacions, permet crear i optimitzar una estratègia a Pinterest de manera adequada. Ofereix una taula que mostra els Pinnes més populars, nombre de seguidors, viralitat, abast total i la interactuació de l’audiència, classificant els Pinnes en funció dels factors d’influència. Compta amb una versió gratuïta de prova.

5. Pinterest Image Pinner

En el cas d’utilitzar un blog sota WordPress, podem recolzar-nos en el connector Pinterest Image Pinnter connector que és un plugin jQuery que afegeix un botó de “Pin This” a totes les imatges. D’aquesta manera les mateixes poden publicar a Pinterest sense més que fent clic sobre el botó.

6. PinBar Pro

PinBar Pro és una aplicació que ofereix la possibilitat d’interactuar amb el servei Pinterest com si estiguéssim en la seva pròpia web. Disposaràs d’una icona a la barra de menú que et permetrà accedir ràpidament al contingut que comparteixin tots els usuaris als quals segueixes. Des d’aquest menú podràs comentar, marcar si t’ha agradat o no i fer repins. També accedir a una caixa de recerques o el nostre perfil.

consultor seo judith sauch

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *