Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

7 de novembre de 2018
0 comentaris

¿Què és i com funciona Google One ?

El nou enmagetzament de Google

Tots tenim molt clar la importància de la creació del núvol per al món digital, la qual ens permet guardar totes les dades de summa importació i que no volem perdre en cas que passi qualsevol eventualitat en el sistema. Però fa poc temps l’enmagetzament en el núvol va passar a ser molt més flexible i més accessible des del punt de vista econòmic amb el nou enmagatzematge de google anomenat Google One. Però aquesta nova innovació per a l’enmagetzament d’informació només està disponible actualment als Estats Units .

Però tot i que actualment no estigui disponible al nostre país, o Europa, és important destacar que segons la informació que sorgeix diàriament, Google One aviat arribarà a estar disponible per a tothom. És per això que haurem d’estar atents a les properes notícies que ens portarà Google.

 

Google llança aquesta eina per tal d’aconseguir de manera definitiva que tothom pugui adquirir espai en el núvol. I d’aquesta manera les persones a nivell mundial donaran el pas definitiu a l’ús de la tecnologia del núvol. Ja que estan conscients de la necessitat que es té, pel que fa a tenir més espai d’enmagetzament dels nostres dispositius.

A causa de que les grans quantitats de continguts que fem servir, especialment multimèdia, fan que l’enmagetzament físic cada dia estigui més obsolet ja que cada vegada és menys capaç de brindar-nos l’espai que necessitem.

Què és el que es busca amb aquest nou enmagetzament de google?

El que es busca principalment amb Google One és que abaratint el cost de l’espai es facilita als usuaris prendre la decisió d’utilitzar el núvol com a mitjà d’ enmagetzament de documents i continguts principal i en fer-ho s’aconsegueix un nombre més gran de clients i més ingressos.

A més, l’enmagetzament de Google no només va a baixar les tarifes, sinó que manté un primer tram de 15 Gb gratis per a aquells usuaris que tenen un compte Google i no han contractat un pla de pagament. Per a aquells que si ho hagin contractat ja a Google Drive, els seus plans seran passats automàticament a Google One, modificant-se en correspondència amb les noves tarifes. Així, per exemple, un usuari que tingui contractat a Google Drive 1 Tb, passarà automàticament a tenir 2 Tb amb Google One.

En conclusió, amb aquesta nova modalitat d’enmagetzament en el núvol Google One. El gegant dels cercadors garanteix establir-se en una posició dominant dins del mercat de l’enmagetzament en el núvol.

Font:agencia seoagencia seo barcelona CEO Judith sauch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!