Instagram tv: vídeos de més duració

Instagram és una xarxa social que cada dia arriba més popular, s’ha comprovat que és la favorita entre els joves, i creix dia a dia. Aquesta xarxa s’actualitza constantment, buscant proporcionar més funcions als usuaris, i les seves novetats són, generalment, ben acceptades. Instagram tv o IGTV és una aplicació nova, llançada no fa molt, i et permet publicar vídeos de més durada dins de la plataforma. Molts afirmen que aquesta nova modalitat busca fer-li competència a YouTube, la coneguda plataforma de vídeos exposats a internet, o simplement té un objectiu menys competitiu: ampliar la res i oferir-los als seus usuaris pujar vídeos amb un contingut més llarg.

Hem de conèixer que Instagram tv és una plataforma on es poden pujar vídeos de format vertical, aquí la durada del vídeo és més llarga que l’habitual a Instagram. L’accés a la mateixa es dóna per mitjà de l’aplicació de la res o descarregant l’aplicació en específic. La durada dels vídeos que es publiquen pot estar entre els cinc minuts fins als quinze minuts, depenent de l’usuari. Aquelles persones que tinguin més de 10.000 seguidors, tenen la possibilitat de pujar un vídeo de màxim 60 minuts, s’espera que per a un futur la durada sigui de caràcter il·limitat.

Instagram tv: limitacions inicials

El problema més destacat que posseeix aquesta nova plataforma, és el format vertical exigit en els vídeos. Cada vídeo realitzat per la plataforma de YouTube es troba en format horitzontal, per tant, totes les empreses que volen publicar a Instagram tv es veuen en l’obligació d’invertir en producció de nous vídeos.

Com encara no tenim dades que afirmin que la inversió de recursos per a la realització de vídeos nous es pot recuperar de manera ràpida per les empreses, es pot inferir que a Instagram tv estaran present menys vídeos i de durada més curta que en altres canals ja coneguts . És molt probable que la solució a això sigui monetitzar el vídeos per mitjà d’anuncis, com succeeix a la plataforma de vídeos YouTube

Instagram, com a xarxa social que ha donat prioritat a les imatges, ha aconseguit crear un negoci publicitari bastant ampli, per la qual cosa, és d’esperar-que aconsegueixi exactament el mateix amb IGTV, portant amb si tots els anunciants. Esperem grans novetats d’Instagram en un futur, ja que aquesta xarxa social ha sabut mantenir-se popular mitjançant constant actualitzacions, millores i aplicacions.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *