Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

7 de novembre de 2018
0 comentaris

Google ADS: Automatització de Google

Actualment, ens trobem en un ajust per la interfície nova de Google ADS. Podem presenciar un canvi constant en el que coneixíem per AdWords, i algunes adaptacions o modificacions d’importància a les que haguem adaptar-nos, poden trobar-se encara al magatzem.

Google continua el seu avanç en direcció a un sistema d’anunci majorment automatitzat, amb la implementació del CEO Sundar Pichai. L’automatització que vam presenciar en els motors de cerca, crea certa confusió sobre el paper que juguen els creadors d’eines de PPC, formant un ambient de dubte sobre la presència d’un treball futur.

Al moment d’investigar les múltiples funcions automatitzades com, per exemple, els anuncis de Google ADS i Smart Shopping, així com les diverses opcions d’orientació simplificades destinades a anuncis en aplicacions mòbils, es pot ressaltar que el treball dels equips de creadors d’eines , així com els creadors de guions, seguiran tenint un gran valor en el futur proper.

Clarament, és important conèixer la funció de les constants actualitzacions i modificacions, així com les opcions que ofereixen eines com Google ADS. El treball que es trobi involucrat d’alguna manera amb PPC, en especial els creadors d’eines i guions, necessiten gestionar informació diversa sobre els cercadors.

Google és summament important, el camp de treball, el pa de cada dia, i si es vol sobreviure al temps, l’adaptació és fonamental, treballant a l’una de les millores del cercador, utilitzant-lo com un aliat, i no veient les seves actualitzacions com una constant amenaça.

Google ADS: perspectives futures segons un expert en seo barcelona com judith sauch.

És fonamental reconèixer diversos aspectes, per mantenir una bona perspectiva de treball futur, valorant a Google com un cercador molt automatitzat, considerant Google ADS i altres funcions. Entre aquests aspectes podem esmentar:

1- Conegui al seu client.
2- automatització està creixent dins el mercat.
3- L’automatització personalitzada és el que els clients desitgen.
4- L’automatització és bona, però l’aprenentatge automàtic resulta molt excessiu.

El futur dels treballadors de PPC pot semblar borrós, però molts mantenen bones perspectives, utilitzant com a base diversos pilars, i prenent les actualitzacions de Google, com un moment de renovació que es pot prendre a favor, i no com un presagi d’un futur negatiu . Valora les eines, coneix el teu mercat, i et trobaràs amb les múltiples possibilitats i els avantatges que poden trobar-se en el futur. Google ADS és un canvi, vindran altres i la teva actitud definirà la teva feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!