Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

5 de novembre de 2018
0 comentaris

Posicionament SEO: velocitat de càrrega mòbil

La velocitat de càrrega mòbil és un aspecte que s’ha de considerar per a l’estratègia de posicionament SEO. Parlem específicament dels mòbils, perquè en les computadors o ordinadors, fa força temps que Google considerava la velocitat de càrrega com a factor influent en el posicionament. A partir del mes de juliol, Google va fer extensiu aquesta primícia als aparells mòbils.

Google es troba conscient que els dispositius mòbils són els mitjans més utilitzats per navegar per la web, així com per a la interacció dels usuaris en les xarxes socials. Per aquesta raó, Google va actualitzar el seu algoritme per al posicionament en els telèfons intel·ligents, denominant Speed ​​Update. La velocitat de càrrega mòbil és un dels aspectes amb més valor per als usuaris, una pàgina que triga un temps prolongat en carregar genera una taxa d’abandonament alta, a més d’una mala experiència a l’usuari.

Google ja va informar que totes les pàgines web que tinguin una velocitat de càrrega mòbil lenta no seran penalitzades, ja que es va a considerar la qualitat del contingut per al posicionament. Un factor important que hem de tenir en consideració és que la velocitat de càrrega mòbil serà mesurada pel cercador, amb les seves eines pròpies.

Velocitat de càrrega mòbil: què hem d’optimitzar?

Actualment, són moltes les pàgines o llocs webs que no han reformat el seu disseny, per tal de comptar amb una bona càrrega en els aparells mòbils. Amb aquesta nova actualització de Google es dóna el moment per adaptar la nostra pàgina. Google ens ofereix eines com PageSpeed ​​o Lighthouse, les quals ens permetran conèixer la velocitat de càrrega de la nostra pàgina web, a més d’altres mètriques que també pren en consideració el cercador.

Per a Google, el més important és oferir-li una millor experiència a l’usuari, per la qual cosa aquest motor potència, cada dia una mica més, el rendiment de les webs. Totes les modificacions que es duguin a terme en els algoritmes de Google tenen aquest ferm propòsit, pel mateix, totes les accions que portem a terme dins del nostre lloc han de prendre-ho en consideració. Quins són els aspectes que hem de potències?

1. Comptar amb una bona velocitat de resposta a les accions dutes a terme pels usuaris.
2. Comptar amb una fluïdesa i un moviment òptim en les animacions de la pàgina web.
3. L’optimització del temps en el qual es troba inhabilitat.
4. La velocitat de càrrega de totes les pàgines web.

Font:seo barcelona judith sauch -experta seo agencia seo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!