Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

3 d'octubre de 2018
0 comentaris

El pas a pas de les migracions web

Abans de començar a realitzar migracions, la web ha de tenir una llista de passos a considerar, amb l’objectiu d’evitar que es produeixi un error durant l’activitat, recordem que es tracta d’un lloc web i aquest té una quantitat d’elements que han de ser optimitzats per poder rebrel. En aquest tipus de migracions està en joc el tràfic web, les classificacions, i altres aspectes que no es poden deixar passar per alt, ja que podries acabar obtenint un efecte contrari.

Per això , cal realitzar un seguiment de migracions basat en un format o llistat de punts que s’ha de realitzar un a un i de forma consecutiva per evitar les pèrdues. Sense importar el tipus de migració que es fa, ja sigui per un  protocol de seguretat o de propietats web. El control és crític,  sobre tot en els indicadors, que són les variables ideals que li donaran una lectura real sobre el desenvolupament de la migració .

Per començar una migració, cal començar per:

• La visibilitat de les cerques orgàniques tant a la web antiga com a la web actual, amb l’objectiu de comparar-les i si es presenta una variant molt  forta,   poder actuar ràpidament.

• El control del rastreig web, és important per conèixer l’estat de la web actual i de l’antiga . També has de verificar si els redireccionaments 301 estan funcionant correctament des de la web antiga fins a la web actual.

• Controlar el trànsit de recerques orgàniques i les conversions provinents de les localitzacions web antigues després de realitzar la migració.

• Tambés es de vital  importància mantenir un monitoreig continuat durant les migracions web, segons aconsella un consultor seo com judith sauch.

El monitoreig i control s’ha de dur a terme obligatòriament i per un expert en la matèria, que conegui tot sobre l’antiga web i saber com allotjar-lo en la nova web. Cada pas que es doni ha de ser supervisat i ajustat a la llista protocol de migracions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!