Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

27 de setembre de 2018
0 comentaris

Técnicas SEO: Té que tenir una gran quantitat de visites al vostre lloc web

Una de les coses positives per al SEO segons un consultor seo,  és que la indústria evoluciona constantment, és per això que sempre és important mantenir-se informat sobre l’aparició de noves estratègies per obtenir un millor posicionament en els cercadors ja que és possible que estigui seguint algunes tècniques SEO que van ser eficaces en el seu moment però que al millor en l’actualitat altres estan arrojant millors resultats. Hi ha innombrables estrages per obtenir el millor posicionament, però no totes s’adapten al teu tipus de negoci, per aquesta raó és important que sàpigues en què consisteixen i perquè funcionin cada una d’elles.

En conseqüència, mantenir-se actualitzat sobre els canvis d’algoritme, la regulació i les prioritats dels motors de cerca és la clau per destacar entre els seus competidors. Al moment de determinar quina serà la seva estratègia de SEO, sempre es tracta de dissenyar una tècnica en la qual es podran aplicar modificacions en el cas de futures actualitzacions. Segur que li donarà una facilitat molt necessària per fer canvis en la seva estratègia de SEO per obtenir un rang més alt en els SERP.

A continuació us donarem una llista de 5 tècniques més efectives, que són més rellevants i comprovades. Podeu agregar-los a la seva estratègia SEO existent.

5 tècniques SEO que necessitem implementar:

1. Dale un bon format al teu contingut: utilitzeu paràgrafs curts i oracions, en lloc d’oracions llargues i prosaicas. A més, usa els subtítols per explicar les coses en detall i fàcilment. En aquest cas, podeu afegir vinyetes i tot allò que faci més fàcil digerir el contingut.

2. Utilitzeu paraules que atraigan al públic: utilitzeu paraules com “Aquí hi ha una resposta a la vostra pregunta” i altres paraules intel·ligents perquè el seu contingut sigui més directe, d’aquesta manera el usuari es connectarà instantàniament amb la pàgina.

3. Imatges d’EUA: utilitzeu imatges adequades amb el text per fer que el seu contingut sigui més atractiu i explicatiu.

4. Utilitza la escriptura d’estil de piràmide invertida: La informació més valuosa apareix a la part superior del contingut. Segueix amb informació menys valguda. Si per algun motiu, un usuari no pot completar l’article, rebreu el missatge general que voleu transmetre al usuari.

5. Millora la taxa de recuperació: el format del contingut i altres coses podrien no funcionar si la taxa de recuperació de la seva web és relativament més alta. Hi ha moltes maneres en què es pot millorar la seva taxa de rebot.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!