Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

24 de setembre de 2018
0 comentaris

EL mètode de respondre preguntes SEO per vídeos de YouTube

El mètode de preguntes SEO per vídeos, és una tècnica que es va utilitzar fa molt de temps e inventat per Matt Cutts. Això consisteix a crear unes preguntes relacionades amb SEO la qual has d’enviar a través d’un formulari a Google. Aquest, mostra la pregunta en vídeo la qual generarà un seguit de respostes per part dels usuaris.

Són vídeos breus de preguntes i respostes que en el seu moment van ser molt populars per la rapidesa  de resposta.

A diferència de l’Hangouts on heu d’iniciar la sessió, amb els vídeos de preguntes ho pots fer de forma anònima. Considero que reviure aquesta tècnica és molt útil a causa de la rapidesa del món actual, on es necessiten obtenir respostes clara i precisa sobre el tema en qüestió.

Google obre de nou l’experiència de fer preguntes SEO a través de vídeos

Reviure mètodes i tècniques van tenir molt  d`éxit en el passat i  actualment no hi ha cap substitut per a ells. En temes com el SEO i el posicionament web ,hi ha molta informació, però de vegades és tanta que no trobem respostes a preguntes sobre el tema. És per això que aquesta tècnica que va reviure Google per fer preguntes SEO a través de vídeos i publicar-los al seu canal de YouTube és va convertir en una innovació meravellosa.

Característiques que has de tenir en compte per realitzar la pregunta SEO de vídeos de Google:

Per utilitzar novament aquesta eina, cal completar un formulari el qual posseeix una sèrie de preguntes, però l’única que és obligatòria respondre és la pregunta que vols fer, tant el nom com la ubicació geogràfica són opcionals.

Una altra característica d’aquesta tècnica és que les preguntes no poden ser especifiques, han de ser molt generals les quals puguin servir com una gran aportació a la comunitat webmaster que existeix. Si vols fer unes preguntes molt específiques, hi ha altres mecanismes especialitzats per a aquest tipus d’inquietuds com els fòrums de Google.

Es vol que les preguntes Vídeo de Google generin un alt rendiment i qualitat als webmaster. Per major grau de certesa cal que verifiquis les preguntes ja fetes i evitar repetir-les.

font:experta en posicionament web i consultor seo judith sauch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!