Lloc web, velocitat i èxit

Quan vam crear el nostre propi lloc web, comptem amb expectatives i una emoció creixent d’experimentar l’internet des d’un punt de vista nou i, com no dir-ho, li posem un enfocament empresarial. Ja sigui un lloc web petit o gran, busquem que el seu funcionament sigui el millor possible i li brindi a l’usuari una experiència agradable, entre els aspectes que hem de plantejar tenim la velocitat, hem de conèixer que aquesta representa un factor de classificació en els cercadors mòbils. És a dir, és un element summament important. Google afirma que més del 50 per cent de les visites realitzades des d’un dispositiu mòbil és abandonada si la pantalla triga més de tres segons en carregar-se.

Què podem concloure d’això? Una cosa bastant senzill: la velocitat del lloc web juga un paper de gran importància en el rendiment, ja sigui que es tracti de participació de l’usuari, cerques orgàniques o pagues, vendes efectuades o generació de possibles oportunitats de venda.
Passos per millorar la velocitat del teu lloc web

Afortunadament, no resulta especialment difícil optimitzar la velocitat del teu lloc web, el principal és comprendre certes tecnologies i invertir treball per obtenir un bon resultat. Múltiples persones són capaços de proporcionar consells a seguir per fer de la teva pàgina web un lloc més veloç, entre els passos que podem esmentar es troben els següents:

1- Establir una línia de temps.
2- Comprendre el funcionament intern dels llocs o pàgines web.
3- Aconseguir minimitzar les sol·licituds HTTP.
4- Analitzar la unió dels complements.
5- No utilitzeu un allotjament web amb descompte: no és el moment de guardar.
6- Tregui profit a la minificación, l’emmagatzematge en un CD i l’emmagatzematge en un cau.
7- No ho oblidi: la velocitat és crítica per a l’èxit de la pàgina o del lloc web.

Si el que vols és enfocar-te en millorar la velocitat de la teva pàgina, has ampliar la informació anteriorment esmentada, aprofundeix una mica i posa’t mans a l’obra en el teu lloc. No deixis el factor temps de costat, ja que com ja es va dir i torno a recalcar la velocitat determina l’èxit, bé, el fet que la teva pàgina sigui ràpida no vol dir que vagi a donar resultats meravellosos, per això intervenen diversos factors. Però si comptes amb un lloc òptim, amb bon contingut, amb una estratègia SEO impecable i organitzada, però summament lent, creu-me, no vas a arribar molt lluny en el món cibernètic, té cura la teva pàgina.

font:seo barcelona judith sauch experta en seo natural.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *