Diferents tips de SEO per millorar notablement la teva CTR

 

EL CTR es aquell indicador dels números de clics que té una pàgina web en un temps determinant, la qual ha transcendit notòriament, constituint un factor SEO principal per al posicionament de la pàgina. Però la pregunta és ¿Per què ha transcendit així? Doncs gràcies a la CTR Google té capacitat per saber quins resultats representen el millor per als motors de cerca a l’hora que respongui a la petició dels usuaris. És per això que et donarem per mitjà d’aquest article uns tips SEO perquè millors teva CTR.

Una cosa que aprecia molt google és quan un usuari fa clics en una pàgina determinada, ja que representa per a la mateixa un aspecte positiu, ja que va triar aquesta per sobre de les altres. Google l’aprecia ja que quan algú entra a un web determinada, representa que aquesta pàgina en específic està responent al que es va preguntar.

És per aquesta senzilla raó que no hem de deixar de banda el CTR com una potencial estratègia, ja que representa una cosa fonamental per google i per a nosaltres, si de debò el contingut de la nostra pàgina web és útil per als usuaris.

Per això, i sense més preàmbuls procedirem a donar-te els tips SEO perquè puguis millorar la teva CTR, i així posicionar com una de les millors pàgines web, i també en funció de determinar que representa unes de les millors opcions per als usuaris.

Tips de SEO útils per a la teva pàgina web i CTR

All in one rich snippets (que per la seva traducció significa, fragments en un sol i ric) Amb aquest connector podràs matar dos ocells d’un sol tret, doncs aconseguiràs ressaltar el teu post per mitjà Schema, simplificant tot d’una manera tal, que google va a saber del que s’està parlant a la teva pàgina.

Doncs amb aquestes dades estructurades aconseguiràs indicar si la teva pàgina és una botiga, un bloc etc. També per mitjà d’aquest connector es pot posar les estrelletes que veiem en els resultats de cerca.

També tenim el connector de taules de contingut més, mitjançant la qual es pot crear índexs de contingut que són molt útils per als nostres blocs. Doncs li faciliten la tasca de rastreig a l’bot de google al llarg de l’article específic. Doncs seria bo, ja que com més li facilitem la tasca a google, més gran serà la premiación.

Un altre tips SEO seria la implementació de la classificació per estrelles. Aquest compleix la mateixa tasca que el primer tips, però representa el millor connector del mercat, a més que aquestes famoses estrelles apareguin sempre en la recerca de google.

Google + és una altra opció, ja que no ajuda a l’hora que, un usuari determinat busqui en el nostre lloc web, li apareguin nostre dades i l’enllaç directe al nostre perfil de google +. Així se’ns dóna l’autoria dels nostres articles.

Un altre tips SEO són ​​els símbols, ja que està comprovat que la utilització d’això millora notablement el nostre CTR.

font:agencia marketing online barcelona de  judith sauch

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *