Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

21 d'agost de 2018
0 comentaris

Eines Social Media – Eines SEO per Xarxes Socials –

 

Vols causar més impacte a les xarxes socials? Llavors anima’t a intentar les eines que són capaços de fer això realitat. Abans d’aconseguir aquest objectiu, cal que facis un estudi intensiu del teu públic i de la influència que tens sobre ell.

Per això és necessari un seguit d’eines que t’ajudaran a conèixer el que està de moda, qui és popular i seria un perfecte aliat, quina és la reacció del públic cap a la teva marca, ia més de l’impacte que té la teva estratègia.

Tota aquesta informació és necessària per elaborar una estratègia de SEO per a xarxes socials reeixida, ja que sabràs amb el que estàs treballant, quins són els teus objectius, i com planeges arribar-hi.
A continuació et portem aquestes eines que et faran la vida més fàcil, perquè puguis concentrar únicament en fer un pla de màrqueting reeixit, i res més, ja que elles faran el treball de recerca per tu.

viral Heat

Aquesta eina porta moltes característiques totalment útils per als que es dediquen a les xarxes socials, i és que pots obtenir la reacció de les persones que veuen el teu contingut, i programar aquest mateix per a futures publicacions.
Viral Heat bàsicament et permet tenir un control tant del que publicaràs, com l’impacte que té en l’internet. El que t’ajudarà a crear noves estratègies per captar l’atenció del públic ràpidament.
També pots exportar totes les dades recollides durant la teva campanya a arxius com fulls d’Excel per presentar-los, i demostrar els resultats de l’estratègia de màrqueting digital per a millorar-la cada dia una mica més.

Trendsmap

Similar a Google Trends, Trendsmap et permet conèixer les tendències en cada racó del món en temps real. Només cal entrar a la pàgina perquè puguis consultar les etiquetes més parlades en el moment, perquè puguis investigar quin és l’enrenou de tanta informació i crear un contingut perfecte per cobrir-com a notícia, o expressar la teva opinió al respecte.
El positiu d’aquesta eina és que en estar al dia, tindràs més possibilitats de fer la teva contingut viral respecte a una situació que estigui fent que els altres parlin. A més, gràcies a això mai et perdràs de cap notícia d’última hora que pot ser impactant per al teu públic, i tindràs la perfecta oportunitat per donar una imatge com una marca digital assabentada de totes les tendències.

Hootsuite

Hootsuite és l’eina més completa del mercat que et permet gestionar una gran quantitat de xarxes socials a través de la seva interfície fàcil d’utilitzar. A més, et mostra les mètriques del teu interès perquè puguis calcular l’efecte que tenen les teves publicacions al públic general.
Amb aquesta eina, pots gestionar un nombre limitat de comptes i tenir en l’agenda diverses publicacions, la qual cosa és d’utilitat si només maneges una empresa. No obstant això, val la pena adquirir aquest producte, ja que t’ofereix tot el que necessites sense necessitat que hagis de sortir de la seva pàgina.

Com a extra, Hootsuite té un bloc que ajuda a tots els que manegen xarxes socials amb contingut informatiu i innovador. Així mai et perdràs d’allò més sonat en el món del màrqueting, i com han d’estar estructurades les estratègies del futur per atreure la teva audiència somiada.

SocialBro

SocialBro és el que necessites per tenir les estadístiques completes de les teves campanyes de màrqueting; aquesta eina et permet gestionar les teves estratègies i comunitat, i igualment et dóna l’oportunitat de programar les teves publicacions.

Definitivament, és una eina completa que serveix per a tot expert en xarxes socials independentment de si es dedica a la interacció amb la comunitat, o a crear estratègies publicitàries en mitjans digitals. SocialBro té una mica per a tothom.

Tot i que és una eina paga, val tots els diners que inverteixis en ella, perquè podràs gestionar els teus comptes de xarxes socials, incloent el cobejat Instagram. Així que no esperis més, assegura’t de revisar SocialBro en la seva versió gratuïta perquè confirmis el meravellós que és.

Klout

Si vols mesurar la influència que té la teva empresa, o la teva persona, a l’internet llavors has d’utilitzar Klout. Aquesta eina mesura amb el seu índex de Klout la importància que tens en línia tenint en compte les persones a qui arribes, i influències, a la quantitat de vegades que el teu contingut és compartit i, els qui es troben en la teva xarxa.

Gràcies a aquesta eina sabràs que tan efectiu és la teva estratègia de branding per donar-te a conèixer a les xarxes socials, ia més podràs estudiar altres persones per determinar què és el que estan fent per guanyar popularitat amb el seu públic.

Buzzsumo

Buzzsumo és l’eina més útil perquè estiguis assabentat de tot el que passa en línia, ja que et permet saber tots els temes més importants en les xarxes socials. Però els seus beneficis van més enllà, ja que gràcies a altres extensions.

font:agencia marketing digital barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!