Tècniques de SEO que ja no són utilitzades per posicionar la teva pàgina web

Abans de conèixer les tècniques de SEO, és indispensable primer saber a què es refereix les inicials SEO; segons diversos autors aquests fan referència al posicionament d’una pàgina web determinada. Aquesta és una de les disciplines que més ha patit canvis, dins dels últims anys.

Així que per ser una expert de tècniques de SEO, cal que sempre estiguis constati actualització, ja que com vam dir al principi aquesta és una de les àrees que cal mantenir actualitzat. Però no tots els experts prenen aquest exemple, és per això que veiem que avui dia moltes persones segueixen fent servir tècniques SEO, que ja no serveixen i no són aplicables en cap àrea. Com ho són les que et anem a esmentar:

Algunes tècniques SEO que estan penalitzades

Les Etiquetes Keywords van deixar de ser preses en compte, per rankear els llocs en les recerques per la companyia de google des de l’any 2009.

Els dominis EMD van ser utilitzats durant molt de temps per google, però ara es troben desús, simplement s’apliquen ara altres factors de posicionament.

Alta en directoris és una de les tècniques SEO que no recomana usar, en anys anteriors era utilitzada per promoure el posicionament de certes webs, però ara resulta una eina que pot influenciar de manera negativa la posició d’una pàgina web.

L’intercanvi d’enllaç ja no és pres en compte per posicionar una web.

Tot i que cada any SEO es trobi canviant, no és una cosa que sigui difícil de seguir i estudiar, només has de mantenir actualitzat amb les últimes notícies.

La recomanació final és estar sempre connectat amb el món de l’internet, per així poder obtenir infamació encertada i saber si les tècniques i / o estratègia que aquestes utilitzant, són les més encertades o si aquestes encara es troben en ús i no estan penalitzades per Google . Arrisca’t a utilitzar noves estratègies, perquè la teva pàgina es troba ben posicionada.

font:seo barcelona

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *