Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

6 d'agost de 2018
0 comentaris

Estratègia de màrqueting per a principiants

L’estratègia de màrqueting és el pas principal per aconseguir excel·lents resultats en les empreses.
El gran repte de l’estratègia és no caure en la inèrcia del dia a dia tornant tot avorrit, però pots utilitzar això al teu favor creant noves estratègies d’activitats simples on versatilitat en les tasques existents. S’ha d’avaluar els processos afectats i corregir-los, és rellevant, el sistema de gerència ha de encarregar-se de les avaluacions abans nomenades per així tenir un millor resultat pel que fa a l’estratègia de màrqueting

Després d’haver marcat una línia d’estratègia de màrqueting a utilitzar, vam començar a procedir pel pla que ens ha de guiar per obtenir el resultat.

Entre el principal enfocament de l’estratègia de màrqueting, es troba tot el relacionat amb les vendes i el seu cost d’adquisició d’aquesta manera l’eix principal del màrqueting.
D’una banda, aquesta ho correlacionat amb els negocis (vendes, ARPU, CPA i CLTV) i les que corresponen al màrqueting com a tal entre aquestes estan: sessions, rebot, CTR, CPL, CPC, CPM.
La problemàtica en l’estratègia del màrqueting

La problemàtica principal rau en el fet que es tracta de millorar des de la tàctica, no des del pla de treball.

Si es millora les campanyes, es van a millorar els números. Però la veritable pregunta és: realment podem augmentar-los?

Sent aquest el resultat enyorat per totes les companyies, augmentar les vendes. La línia estratègica és la que garanteix la maximització dels resultats tàctics. Aquesta és la raó per la qual es necessita una estratègia de màrqueting.

És important crear un pla dividit per fases que permeti que l’organització integri els canvis per millorar de manera eficaç l’estratègia de màrqueting

Un pla estratègic ens brinda millor que vendre, ens acosta a una gran gamma de clientela.
El principal problema en l’orientació tàctica és que les agències de màrqueting després de visualitzar les vendes a curt termini, s’enfoquen en només la venda.

Solen fallar a causa de que per aconseguir el consum o venda d’un producte x primer s’ha de donar a conèixer en la seva totalitat, el següent pas rau a aconseguir ser “el millor” de l’audiència, després es procedeix a tancar la venda i a fidelitzar-.

Inici estratègia del màrqueting

Val més donar a conèixer la qualitat del producte, que simplement vendre.
Coneixent l’audiència a la qual ens anem a dirigir aconseguirem implementar les vendes.
En segon lloc hem de traçar els objectius i la línia que cal seguir

Sent clar que l’objectiu únic és la venda d’un producte, servei, productes o altres. Però el que de ressaltar, per a les empreses o companyies que no tenen una estratègia de màrqueting constituïda, és la importància i aportació que deixa el màrqueting més enllà del que ven com a producte.

És fonamental l’atenció del client, selecció, reducció de costos d’adaptació, a més de la comunicació amb els clients.

Aportant que, solucionant totes les temàtiques fonamentals ja esmentades anteriorment es pot incrementar vendes.

font:experta en seo barcelona judith sauch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!