6 Tàctiques de màrqueting que tripliquessin el trànsit del teu lloc web

Un munt de coses són necessàries per aconseguir una màxima optimització de la nostra pàgina web, però entre tantes eines que existeixen segurament no saps quin utilitzar. L’internet és ple de milions de pàgines que competeixen unes amb les altres per aconseguir tenir un dels primers llocs, dins dels motors de cerca més coneguts com Yahoo, Google i Bing. A més tots els dies s’agreguen milers de pàgines més, per aquesta raó és summament important tenir tàctiques de màrqueting per fer que la nostra web triomfi.

Com sabem el màrqueting s’ha convertit en una de les eines de promoció més importants dins del món de les marques. Molts empresaris busquen a experts en màrqueting, perquè augmenti la quantitat de vendes, per tornar a un lloc web determinat popular, entre altres coses.

No obstant això no tots els empresaris poden donar-se el gust de contractar una agència, de manera que han de recórrer a l’internet a buscar ajuda, per aquesta raó, hem preparat aquest material, on trobés 4 tàctiques de màrqueting, que augmentessin el trànsit de la teva web fins a un 150% més del que tenies.

4 Tàctiques de màrqueting que et donaran resultats

1.- Tenir diverses pàgines de destinació
S’ha demostrat mitjançant estudis que s’han realitzat, que si segmentem al públic i vam crear diverses pàgines destinacions augmentarem el tràfic de la nostra web fins a un 50%. Tampoc es tracta de crear 15 o 20 pàgines de destinacions, sinó de respondre a les necessitats del públic.

2.- Realitza infografies
Aquest és un contingut versàtil, que es comparteix amb més facilitat en totes les xarxes, el que implica que augmentis el trànsit. No està de més esmentar que l’impacte que tenen les infografies dins de l’internet és un dels més complets i eficacez.

3.- Contingut de qualitat
La idea no és només que un usuari entri a la teva pàgina, sinó que també duri en ella, el que et garantís que futurament et recomani i que a més torni, per això et recomanem que a la teva web incloguis bon contingut, que implementes elements visuals i de ser possible col·loquis estadístiques, així les persones sabran que la informació que estan llegint és veraç.

4.- Utilitza el vídeo en viu
Una nova eina que sens dubte arribo per quedar-se, a més de que és molt eficaç, ja que per aquest mitjà tenim contacte directe amb els nostres usuaris i que a més podem interactuar amb ells i aclarir dubtes mitjançant el xat tal i com indica un consultor seo.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *