30 de desembre de 2017
0 comentaris

Carta Oberta a la ANC: Perseguim juridicament el unionistes

Estic cansat de què en els independentistes se’ls persegueixi amb el que la Comissió europea anomena “Estat de Dret”.
És i gual que ignorin el jutge natural, que modifiquin la doctrina judicial per poder fer condemnes, que encara que ho vulguin negar són polítiques. I després persegueixen el patrimoni. S’ha acabat, els hem de perseguir  jurídicament i econòmicament.

El coordinador de l’aplicació del 155, Roberto Bermúdez de Castro, va negligir en la seva funció de màxim responsable de la Generalitat de Catalunya, quan va impedir que es presentés un recurs contra la disposició del Jutjat d’Osca que ordenava a la Guardia Civil que s’apropiés d’obres del Museu de Lleida. Denunciem el davant de la Justícia, tot demanant l’empresonament davant del risc que amagui proves i que repeteixi els fets. A més, demanem una fiança per als danys soferts per al patrimoni de la Generalitat.

Igualment, aquest senyor ha usurpat funcions que no li eren pròpies, en dissoldre les delegacions de la Generalitat a l’exterior, produint un greu dany econòmic a la Generalitat, ja que a les despeses de la dissolució s’ha d’afegir les despeses de la nova  creació. S’ha de denunciar davant de la justícia a Catalunya aquests fets i demanar el seu empresonament i fiança per les despeses causades, ja que port amagar proves i repetir fets semblants.

També s’ha de denunciar al jutge de Sisena per l’ordre, contraria a les lleis de Catalunya, per la qual s’apoderava de béns patrimonials catalans, en contra de les lleis de Patrimoni. Demanem la seva immediata detenció per la Guardia Civil, i l’ordre de retornar els béns de què s’apoderat il·legalment.

Aquestes son algunes de les denuncies que es poden presentar. Ni ha moltes mes. Se que la justícia espanyola aplica un doctrina diferent quant es tracta de independentistes i quan es tracta de unionistes. Aquestes denuncies han de ser acompanyades de campanyes de difusió de les mateixes. així com de  les resolucions judicials que generin, inclòs la falta d’elles

Ensenyem als Srs. Junkers, Timmermans i companyia com funciona l’Estat de Dret a Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!