COMPROMÍS-Iniciativa per Llíria

www.compromisperlliria.org

7 de febrer de 2010
2 comentaris

La generacio ?NiNi? intenta fer boicot en La Unió Musical

Mentre l’actual Junta Directiva de la Unió Musical (que porta mes i mig al front de l’entitat) ha aconseguit un dels objectius fonamentals i primordials per a la societat i el patrimoni cultural de Llíria,  com és SALVAR l’actual Teatre-auditori d’un enderrocament anunciat i imminent, un grupet de músics, o ex musics, o no se sap que, intenta marejar la perdiu fent boicot a la resta de socis i músics que, amb tota normalitat acudeixen a la societat a fer el que sempre han fet i saben fer millor que ningú: tocar, interpretar i ser uns artistes de primer ordre. No se sap per què, esta generació, a la que alguns ja han anomentat la generació “NiNi” de la Unió Musical, ja que “Ni fan, Ni deixen fer”, sembla que no volen acatar les decisions preses democràticament, ni acudir als assajos, ni proposar coses en positiu, ni col·laborar, ni utilitzar la paraula i els raonaments com elements de comunicació, ni deixar que altres ho facen, ni digerir que ja no representen res de res. Per contra, volen utilitzar el boicot. Quina llàstima de generació i d’energies malbaratades!!

LAS PROVINCIAS.- Los músicos de la Unió de Llíria boicotean los ensayos de la banda

  1. Ni vos importa Ni sabeu respectar les decisions democràtiques. Sino perque no es respecta la decisió presa per 2/3 dels Socis de La Unió d’enderrocar el Teatre. La Democràcia es per a vosatros segons vos interesa. Heu polititzat La Unió. I la prova es que Paco García, el vostre lider, no ix del despatx del President Pedrola (per cert, Paco, per que no et presentares en la Llista de Pedrola?. )

  2. que no tenen un altra feina que estar espiant tot el dia el el bar qui entra i qui ix del despatx. Busqueu-vos feina, aneu a l’horta a llevar brosa, o ara que plau a per caragols. Pot ser aixi no serieu tan pesats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!