31 de gener de 2007
General
3 comentaris

Orfes i apedregats

El Govern ha decidit aplicar la tercera hora de castellà i fer recurs al constitucional per invasió de competències. Bé, d’aquest fet deduïm que no els agrada la norma perquè els treu poder, però sí que els agrada el fet de fer més classes en castellà. Això vol dir que en primària es passa a fer una hora més d’espanyol, la llengua que ens està fent desaparèixer. És sabut que a primària és obligatori fer les classes en català però hi ha professors que les fan en castellà. A secundària el panorama és pitjor. Hi ha alumnes que han fet sempre les classes en català amb un professor i quan arriben al batxillerat el mateix professor passa a fer les classes en castellà perquè ja no té l’obligació de fer-les en català. Sigui per comoditat o per la raó que sigui el que compte és l’efecte i aquest no es altra que la desaparició del català.
Amb tot això, on està ERC i IC? Perquè no sé que fa un partit catalanista, nacionalista o independentista en un govern que desplaça el català a l’escola. I encara em ve una altra pregunta al cap. Com poden passar aquestes coses tenint majoria nacionalista al Parlament?
Tinc la sensació que ja ni la Generalitat, ni els partits polítics ens defensen. Els catalans hem passat a ser orfes ja que els que han de vetllar per nosaltres no ho fan.

  1. Veig amb esglai els comentaris sobre aquesta jugada tant bruta i intel.ligent del suciolistos i companys de govern sobre fer un recurs i acceptar-ne els resultats de gent que en sap més que jo!, brillant coherència la del Nocilla!!.

    Em sap greu però que aquestes munt de pàgines escrites totes amb el mateix sentit de greuge, només siguin això pàgines escrites en una xarxa immaterial, no pot ser un bon inici de la societat civil per tornar-nos a manifestar en contra de tanta hipocresia i politiqueria gallinàcia i a veure qui en recull els rèdits?(si n’hi hagués cap?).

    Animo a tots els que van organitzar la marxa contra l’estatutet per tornar-ne a fer una altra abans de que tot estigui dat i beneit.

    Ja compteu amb un parell de manifestants assegurats (no ens discutirem gaire, espero i desitjo, pel que digui la pancarta!!)

  2. No hi ha immersió a secundària o no es fa complir? són coses diferents.

    I no t’equivoquis, no som nosaltres qui ens quedem orfes, són els polítics, perquè que ho tinguin clar: ja no són benvinguts en la nostra estratègia de construcció nacional, i tenen la porta ben oberta per marxar quan vulguin, i sino que esperin a les properes eleccions 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!