23 de març de 2007
General
2 comentaris

El meu veí d’escala està tancant TV3 al País Valencià

Sembla que finalment tancaran les emissions de TV3 al País Valencià i haurà estat culpa del PSC. Primer en la figura de l’actual president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, que va cedir les freqüències de TV3 a La Sexta a canvi de la promesa d’unes freqüències digitals. Montilla mai va posar sobre paper la promesa i no ho va fer perquè no va voler dur-la a la realitat. Per tan, dedueixo que Montilla va mentir. La segona figura és el titella desbocat, altrament anomenat Joan Clos, que des que va arribar a Madrid sembla que el tinguin sedat. Com a ministre d’Indústria és ell el que pot solucionar el conflicte. La competència legal sobre les freqüències que el PP vol tancar és d’en Clos. Només ha de posar sobre escrit el que el seu antecessor en el càrrec, José Montilla, va pactar. Només ha de fer constar legalment el que el seu partit va prometre, però no ho fa. I si no ho fa simplement és perquè no vol.
Com que en aquesta vida el que compten són els fets podem assegurar que el PSC és el responsable que es tanquin les emissions de TV3 al País Valencià. La culpa no és de qui denuncia la il·legalitat d’unes emissions sinó de qui té la potestat de fer-les legals i no les hi fa.
Recordem-ho, aquests dos polítics no els han posat des de Castella o des de Madrid, la culpa no és d’ells. Aquests dos polítics han ocupat el càrrec de ministre d’Indústria gràcies als vots catalans i han actuat com si fossin ministres del PP-PSOE. Si, com a ministres del PP-PSOE perquè en aquesta vida el que compten són els fets ja que les intencions i les paraules se les endú el vent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!