Programari Lliure i Societat

Reflexió sobre temes de programari lliure vinculats a aspectes socials

9 de juliol de 2004
Sense categoria
1 comentari

Tercer dia carregat de tallers i experiències de migració a PL

El tercer dia comença amb la sessió sobre el paquet d’ofimàtica OpenOffice.org de la mà de SUN, empresa que va alliberar el seu codi i ara manté una versió propietaria -anomenada StarOffice- i col·labora amb la versió lliure. També es podrà escoltar durant tot el dia experiències de migracions a PL per part de diversos ajuntaments i organitzacions. El matí tindrà també, entre moltes altres activitats, la presència d’en David Santo per parlar d’OpenMosix, un projecte que permet fer funcionar multitud d’ordinadors connectats en xarxa com si es tractés d’un sol ordinador molt potent.

La tarda comença amb la intervenció d’IBM i multitud de tallers, entre els quals està present el de KDE -un dels escriptoris disponibles en PL- per part d’Antonio Larrosa, desenvolupador d’aquest entorn. El dia acabarà amb l’actuació de Xavi de Blas en el seu Linux Show i un sopar comunitari.



[animeu-vos a publicar les vostres cròniques sobre el que va passant! ;)]

  1. Some time ago, I needed to buy a good house for my organization but I did not earn enough money and couldn’t order something. Thank goodness my brother adviced to get the loans at reliable bank. Thence, I acted so and was happy with my secured loan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!