Per a fer comentaris

Ens importa molt que tots els qui accediu a aquest blog tingueu ocasió de fer-hi tots els comentaris que us plagui. La comunicació entre nosaltres és el primer objectiu que ens hem proposat.

No es tracta de preparar escrits molt elaborats, n’hi ha prou en pensar-hi una mica i atrevir-nos a fer públiques les nostres reflexions, esperant també que puguem tenir-hi respostes i enriquir-nos amb el pensament dels altres.

Us hem d’advertir que des de la pàgina inicial no us serà possible de participar. Us caldrà clicar al títol de l’entrada que vulgueu comentar i d’aquesta manera se us obrirà aquella entrada sola seguida d’un apartat titulat ‘Deixa un comentari’ amb un requadre dintre del qual podreu escriure el text que vulgueu enviar. A continuació us demanarà el vostre nom i correu electrònic i us demana que cliqueu al quadret de ‘No soc un robot’. També se us ofereix allà mateix l’ocasió de demanar que se us avisi del seguiment que tingui el vostre comentari i també de les entrades noves que vagin apareixent al blog. Finalment heu de clicar al requadre ‘Enviar un comentari’.

Podeu, doncs, comentar qualsevol entrada. Des de l’administració del blog procurarem respondre sempre als vostres comentaris i també altres lectors us hi podran contestar: així anirem creant un diàleg obert i lliure.

Us animem, doncs, a participar activament en el blog amb els vostres comentaris.