Ramón Cotarelo ve a Perafita

 

Aquest diumenge, 8 de setembre, a Perafita rebem la visita d’un personatge molt singular que no ens podrà deixar mai indiferents: el Ramón Cotarelo.

Singular perquè no té motlles per pensar i expressa constantment, privadament i pública, el seu pensament més enllà de qualsevol convenció o compromís amb poders de qualsevol mena. I en una societat com la nostra totalment tarada de mentida i falsedat, d’estira i arronses amb la realitat mateixa de les coses, tanta frescor i lluminositat gairebé ens encega els ulls… 

Ja fa una colla d’anys que molts gaudim de la veu i del pensament sempre fresc i compromès del Ramón Cotarelo, i l’hem anat seguint sense interrupció dia a dia al seu blog Palinuro a través del seu missatge diari de correu electrònic que ens arribava cap al migdia amb puntualitat. Una veu molt ferma i ben documentada i sobretot lliure: i el Rajoy era el “sobresueldos” sempre sempre, encara que sovint molts pensessin que el Ramón exagerava… I el Ramón continuava mostrant constantment per activa i per passiva la gran farsa política a tots els nivells que teníem i tenim muntada, donant sempre i a tot arreu, sense embuts, el seus vertaders noms als protagonistes de tantes ignomínies. Us recomano la lectura del text final de Palinuro i d’altres anteriors si en teniu ganes; tornareu a gaudir-ne: (https://cotarelo.blogspot.com/).

Ara, més enllà de Palinuro, ens mantenim constantment en línia amb el Ramón a través de Twitter on no deixa d’intervenir amb la mateixa contundència i radicalitat de sempre.

Gràcies, Ramón, per venir-nos a veure avui a Perafita i per acceptar la nostra amistat. La dels que sentim sempre molt viu dins nostre l’impuls de la llibertat de pensament i d’expressió, la dels que no volem claudicar mai davant les trampes del poder i de la mentida que ja sembla envair-ho tot com taca d’oli.

Som i serem llavor de la nova societat basada radicalment en veritat i en amor.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Ramón Cotarelo ve a Perafita

  1. Roser diu:

    Resenya que, al meu parer, reflecteix molt bé la trajectòria del pensament del Sr Cotarelo. I que demà tindrem la sort de poder-lo escoltar a Perafita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*