Vent geliu

No és siberià

el vent geliu que m’arrorça.

Ve d’un desert d’indiferència i conformisme.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Vent geliu

 1. Ramon diu:

  De fet hi ha vents de moltes classes i a vegades també un mateix vent pot tenir efectes ben diferents: La tramuntana a l’hivern és gèlida però neteja l’ambient de tota mena de fums i contaminacions, fa marxar els núvols i dóna pas a un sol brillant i resplendent, treu humitat i agilitza els cossos.
  El Pit-roig es protegeix d’altres vents gelius i humits que ens entumeixen i ens paralitzen. I aquests no escampen les boires ni els fums, al contrari, afavoreixen que es mantingui una contaminació que se’ns arrapa a la pell i ens pren la visió dels horitzons llunyans.
  Però no perdem l’esperança ni la confiança en nosaltres mateixos, en temps de malastrugances ens pot quedar intacta l’esperança i l’anhel de projectar i construir noves fites, allò que es diu “fer el cor fort”. Com el Pit-roig, protegir-nos bé fins més amunt del coll perquè ens proposem anar molt lluny i el camí serà costerut i no pas fàcil.

 2. Tere diu:

  Benvinguts els vents q s’emporten la fumera

 3. Jepppp diu:

  Teniu el cor molt gran i ni el vent aquest el gelarà!
  Sense por!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*