Cruïlles manté la seva flameta

Aquest passat dilluns, 10 de desembre de 2018 hem tornat a bufar la petita flama que encara respirava al caliu de Cruïlles i s’ha revifat fàcilment. Som els mateixos i mantenim aquell esperit que ens reunia no fa gaire. Si llegiu aquestes línies i algú no sap de què va tot això pot clicar AQUÍ per posar-se’n al corrent.

Ara no podem fer la tertúlia al carrer que havíem fet un cop a la setmana durant una colla d’anys, però sí que hem decidit que un cop al mes ens trobarem a dinar allà al costat mateix, al menjador popular dels Hare Krishna. Casualment, i alguns diuen que la casualitat no existeix, ens vam trobar pels carrers de la ciutat la Núria Marcet amb l’Assumpta i jo mateix i vam quedar per trobar-nos al migdia a compartir el dinar. Després vam connectar amb altres persones i en David encara va poder venir. I parlant i menjant, menjant i parlant, va néixer la proposta de tornar-nos a trobar de manera periòdica: ens anirem trobant a dinar allà mateix cada segon dilluns de cada mes tots els qui en tinguem ganes i puguem ser-hi.

Amb totes les altres persones que no podent-hi participar manifestin interès per mantenir l’escalf d’aquesta flama els mantindrem al corrent i podran ser també cruïllencs segons les circumstàncies.

És que, com sempre hem dit, ÉS VEÍ QUI S’AVEÏNA.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari