Les armes només maten

Mirat així a contrallum, si les armes només serveixen per a matar, no és justificable de cap manera i per més voltes que se li doni que algú es dediqui a la fabricació o al comerç d’armes. Ni els grans potentats que fonamenten en això les seves fortunes ni els qui treballen en una fàbrica d’armament, ni els qui les transporten d’un país a l’altre, ni els qui ho justifiquen des d’un parlament… Aquesta fabricació i aquests comerços neixen ja perversos perquè són tots col·laboracions en l’assassinat i la mort. I dir que es compleixen ordres o que s’han de guanyar la vida tampoc no justifica ningú, encara que molts es vulguin rentar les mans i la cara amb aquests arguments.

Qui ho vegi d’una altra manera si us plau que m’ho expliqui.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*